Soxs.co
SOXS.CO is erin geslaagd een wollen sok te produceren die heel veel voordelen kent ten opzichte van de traditionele geitenwollen sokken zoals wij die kennen. De Soxs zien er om te beginnen enorm hip uit, met hun schitterende pasvorm en de opvallende gekleurde merklabels. Maar ze zijn niet alleen mooi, de super zachte wol die afkomstig is van Nieuw-Zeelandse schapen wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Dit wordt ‘eco-wol’ genoemd. Verantwoord geschapen wollen sokken dus.

De wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, en wordt volledig in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Lekker vertrouwd en dicht bij huis.

Oké, toegegeven. Wanneer je aan wollen sokken denkt, denk je bijna altijd aan gekriebel. Laat dat vanaf nu nou eens verleden tijd zijn! SOXS.CO biedt namelijk ‘100% antiprikgarantie’. Zóveel voordelen, best een ‘prikkie’ dan toch? (Of: En dat voor een ‘prikkie’.En die eeuwige zweetvoeten? Ook daarmee hebben wij afgerekend. Soxs zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren. 

Nou horen we je denken: ‘Allemaal leuk en aardig, maar wanneer trek ik deze Soxs nou aan?’ Geen paniek, ook op dat gebied hebben wij natuurlijk al lang met je meegedacht. Aangezien Soxs mooi strak om de voet zitten, kunnen ze gewoon in je schoenen (en/of laarzen) worden gedragen. Het trendy design doet het er nog modieus uitzien ook. Gebruik jij ze liever als skisokken? Gelijk heb je, ook daarvoor zijn ze uitermate geschikt! En niet te vergeten zijn Soxs jouw meest betrouwbare vriendjes om thuis te gebruiken als pantoffels en lekker mee te chillen op de bank. Onmogelijk om dan nog koude voeten te hebben! 


Was dat het dan? Nee, ook daarmee is nog niet alles gezegd. We hebben het immers nog niet gehad over de ideale pasvorm. Soxs sluiten overal mooi en solide om de voet heen, maar behouden toch hun elastische karakter en zakken daardoor niet steeds af. En nog zo’n gaaf voordeeltje: in tegenstelling tot de meeste wollen sokken, kunnen Soxs gewoon (op 30⁰) in de wasmachine. Is dat even fijn! Dit alles bij elkaar opgeteld maakt van een paar Soxs je beste maatjes, die je eenmaal aangetrokken het liefste nooit weer uit zou doen.
9,5
4.417 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4340 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2031 met beschrijving

Aantal sterren

Taal

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Erik Haandrikman
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Fast delivery!

 • Paul Rietbergen
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Absoluut!

 • Hoe beoordeel je Soxs.co?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Janneke Erkelens
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  excellent service and super product

 • Maura Dammers
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Superfijne sokken, snel geleverd, mooi verpakt mét een persoonlijk kaartje erbij. Daar word ik nou blij van😃

 • KL van Oirschot
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Snel en vriendelijk

 • Catharina Heida
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Delibereren om time, Good product

 • Edwin van Ommen
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Great service, fast delivery, personal touch

 • Petra Mathes
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Perfect service, wonderful products

 • Petrie Schreurs
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Fast service

 • Jan van Waversveld
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Snelle levering, helaas werd het pakket op de brievenbus gelegd. Het had zomaar door een ander meegenomen kunnen worden.

 • Laad meer