Spandoekgigant

Spandoekgigant

Spandoekgigant.nl is dé specialist in spandoeken bedrukken voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu een spandoek voor een verjaardag, een bouwhekdoek met eigen ontwerp, of een promotioneel spandoek nodig hebt – bij ons kun je eenvoudig en snel je spandoek bestellen.
9,7

• Floor
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Prima kwaliteit en snelle levering

• jurrie van den berg
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Kwaliteit goed en de pijs is uiterst goedkoop Voor herhaling vatbaar

• Hoe beoordeel je Spandoekgigant?

• Geert Martens sand and stone.
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

we hebben een mooi spandoek ontvangen , en ziet er goed uit

• Ezry Fiering

Zeer mooi geworden!

• marion

Super !

• Pleun van de logt
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Goede prijze en duidelijke site: leuk om zelf de spanddoeken te maken en te zien hoe het eruit ziet. Super!

• Lynn Janssen

Mooi s

• Mike Fernhout

Top kwaliteit.

• Marieke van Dijk
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Ik heb meer betaald voor een spoed bestelling die dan op donderdag bezorgd zou worden. De bestelling is pas vrijdag verzonden en op maandag bezorgd. Het spandoek was daarin tegen perfect
    Maar in principe dus te laat geleverd!

Antwoord van Spandoekgigant

Beste Marieke van Dijk,

Allereerst bedankt voor uw review. Bij het bekijken van uw bestelling, bevestigingsmail en factuur zien we dat u gekozen en betaald heeft om uw spandoek op donderdag 29 januari te laten verzenden. Dit hebben wij netjes volgens afspraak gedaan zoals u terug kunt vinden in de track&trace code. Vervelend om te horen dat u in de veronderstelling was dat het op donderdag al geleverd zou worden, echter geven wij dit nergens aan op onze website. Doordat wij enkel datums communiceren die wij 100% zeker kunnen garanderen, communiceren wij wel verzenddatums maar geen afleverdatums doordat we voor laatstgenoemde afhankelijk zijn van een koeriersdienst.

We hopen op uw begrip voor bovenstaande en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team Spandoekgigant

• Kimberly
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Makkelijk om een ontwerp te maken, levertijd komt overeen met wat aangegeven word op de website. Ik raad spandoekgigant zeker aan!

• Diane Scholten
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Wow wat een super mooi doek! En dat voor zo’n prijs… mocht ik ooit weer eens iets nodig hebben bestel ik zeker bij jullie

• Patricia

Snelle levering!

• Tijs Westendorp

Klasse!

• Bouke Veenstra

prachtig

• Jeroen Welink
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Ophalen op de afgesproken dag👍

• Mienona

Heel makkelijk online zelf een spandoek maken . Vriendelijke mensen

• Rene Eefting
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Snelle service , en mooi product geworden.

• jan drenthen

top geleverd

• Graeme Rutjes
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

Snelle service en probleem met grootte van het bestand keurig opgelost

• mj
    Geverifieerde klant van Spandoekgigant

de verzendkosten waren wel erg prijzig. Ook moesten we extra betalen voor verwerkingskosten

Antwoord van Spandoekgigant

Beste Myrthe Hoog Antink,

Allereerst bedankt voor uw review én 4-sterren beoordeling! We begrijpen dat u de verzendkosten vrij hoog vindt, dit komt doordat wij gebruik maken van lengte pakketten. Wij zetten deze verzendkosten één op één door, wij krijgen deze kosten dus ook doorberekend vanuit de koeriersdienst. Om deze reden bieden wij een gratis afhaalservice aan zodat u deze verzendkosten kunt vermijden.

Voor een volgende keer zouden we dat dan ook zeker adviseren, ook weet u dan 100% zeker dat u het spandoek op tijd in uw bezit heeft.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team Spandoekgigant