Speelgoed de Betuwe

Speelgoed de Betuwe

Speelgoed speelt een grote rol in het leven van jonge kinderen en wij van Speelgoed de Betuwe weten wat kinderen écht leuk vinden. In onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment binnen- en buitenspeelgoed voor u geselecteerd dat verkrijgbaar is tegen een eerlijke, scherpe prijs. Online speelgoed van hoogwaardige kwaliteit bestellen dankzij ons uitgebreide netwerk van vele professionele leveranciers. We hebben producten van de beste merken te koop op onze website, onder andere speelgoed van Exit, Siku en Rolly Toys. Bij ons kunt u terecht voor speelgoed dat geschikt is voor jongens en meisjes in diverse leeftijdscategorieën. Of u nou op zoek bent naar een stoere trampoline voor in de tuin of naar leuke Paola Reina poppen, u kunt het allemaal eenvoudig online bestellen op Speelgoeddebetuwe.nl!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest