Sport Passion - Fashionably Fit

Sport Passion - Fashionably Fit

Sport Passion in Laren staat voor professioneel advies en goede service. Als je bij ons online aan het shoppen bent en je hebt advies nodig kan je ons mailen of bellen: welkom@sportpassion.nl en 035 7853313. Gebruik code sportpassionklant voor 10% korting online en in de winkel. (niet i.c.m. reeds afgeprijsde producten)

Een sportwinkel waar je terecht kan voor een mooie en functionele outfit. Ons assortiment bestaat uit producten voor hockey, training, tennis, running en yoga. Sportkleding en sportschoenen zijn hier te vinden voor vrouwen, mannen, unisex en kinderen. Van top tot teen in de beste merken en innovatieve materialen die jouw sportuitdagingen nog leuker maken. Een mix van functioneel en lifestyle.

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren sporters zodat je het beste advies krijgt, gebaseerd op ervaring met sport, kennis van merken en nieuwste materialen.

Wij maken loopanalyse zodat je de juiste schoenen keuze maakt. Wij verkopen sporthorloges met als doel je inzicht te geven in je sportprestaties en op het juiste niveau te trainen. Een sportbril die mooi staat en daarnaast ervoor zorgt dat je ter aller tijden optimaal zicht hebt. Ook op gebied van sportvoeding voor duursport en krachtsport ben je bij ons op het juiste adres. Zowel voor voeding tijdens het sporten als voor optimaal herstel na het sporten.

Belangrijk onderdeel van onze filosofie is Fashionably Fit. Tijdens het sporten kan je er ook modern uitzien. Een outfit met perfecte pasvorm en sterke kleuren combinaties zorgen voor een krachtig en fit gevoel.

Veel plezier met het shoppen op deze webshop. Mocht je toch liever even langs willen komen in onze winkel? Kom dan gerust even langs naar Sport Passion voor persoonlijke begeleiding. Wij staan voor je klaar.

Vriendelijke sportgroeten van het Sport Passion team.
De zekerheden van https://www.sportpassion.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.