Sportvisgigant

Sportvisgigant

De online webshop voor de sportvisser. Groot assortiment hengels, molens, vislijn en veel meer.
Hengelsport, Visspullen, Outdoor
De zekerheden van https://sportvisgigant.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het was in de zomer van 2017 dat twee vismaten, Jeroen en Christ, op hun jaarlijkse visvakantie aan het filosoferen waren over het starten van een eigen online hengelsportwinkel. Steeds meer fysieke winkels sluiten hun deuren, waardoor vissers zijn aangewezen op het aankopen van hun uitrusting via internet. Maar hoe kan je deze ervaring van een hengelsportzaak beleven op het internet? Onze hobby is namelijk een passie en passie wil je ruiken, zien en voelen. Dat was de vraag die we onszelf in 2017 aan de waterkant stelden. Dat is de reden dat wij in september 2018 de stap hebben gezet en Sportvisgigant.nl zijn begonnen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.