Squishybaas.nl

Squishybaas.nl

Squishy kopen goedkoop doe je eenvoudig en snel in onze winkel op Squishybaas.nl. Onze naam zegt het al wij zijn de baas op het gebied van goedkope squishies. Koop je een squishy pakket dan ben je altijd goedkoop uit bij ons! Het squishy verrassingspakket bevat 30 verschillende squishies voor slechts € 39,95. Je betaalt dan omgerekend slechts € 1,33 per squishy! Een squishy pakket is leuk om uit te delen aan kinderen of collega’s, je tovert direct een lach op ieders gezicht met de vrolijke squishies. Je kunt ze natuurlijk ook allemaal zelf houden en gaan verzamelen.

Squishies zijn eigenlijk een vrolijke variant op de ouderwetse stressbal, of eigenlijk antistressbal. Een slow rising squishy is gemaakt van een traagschuim foam waardoor hij na het knijpen (squishen) langzaam weer in zijn originele vorm terug veranderd.

Een squishy ijsje, squishy panda en squishy melkpak zijn enkele voorbeelden van de populaire squishies. Sommige squishies zijn behalve om lekker in te knijpen ook leuk ter decoratie of als sleutelhanger.

De goedkoopste squishies van Nederland en België vind je natuurlijk in onze webshop!
De zekerheden van https://www.squishybaas.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.