Squishybaas.nl

Squishybaas.nl

Squishy kopen goedkoop doe je eenvoudig en snel in onze winkel op Squishybaas.nl. Onze naam zegt het al wij zijn de baas op het gebied van goedkope squishies. Koop je een squishy pakket dan ben je altijd goedkoop uit bij ons! Het squishy verrassingspakket bevat 30 verschillende squishies voor slechts € 39,95. Je betaalt dan omgerekend slechts € 1,33 per squishy! Een squishy pakket is leuk om uit te delen aan kinderen of collega’s, je tovert direct een lach op ieders gezicht met de vrolijke squishies. Je kunt ze natuurlijk ook allemaal zelf houden en gaan verzamelen.

Squishies zijn eigenlijk een vrolijke variant op de ouderwetse stressbal, of eigenlijk antistressbal. Een slow rising squishy is gemaakt van een traagschuim foam waardoor hij na het knijpen (squishen) langzaam weer in zijn originele vorm terug veranderd.

Een squishy ijsje, squishy panda en squishy melkpak zijn enkele voorbeelden van de populaire squishies. Sommige squishies zijn behalve om lekker in te knijpen ook leuk ter decoratie of als sleutelhanger.

De goedkoopste squishies van Nederland en België vind je natuurlijk in onze webshop!
De zekerheden van https://www.squishybaas.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.