Stalenwijnrekken

Stalenwijnrekken

Stalenwijnrekken onderscheidt zich doordat de producten in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd. Deze worden hoogwaardig afgewerkt met een unieke matzwarte poedercoating. Naast de standaard aangeboden varianten is het ook mogelijk om andere producten te laten produceren zoals: stalen deuren, keukenkoven, afscheidingswanden en wijnkasten op maat. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Al velen zijn u voor gegaan en inmiddels voorzien van een prachtig wijnrek of een product op maat . Of u nou een grote of kleine wijnliefhebber bent, met een wijnrek van Button Design haalt u een stukje kunst in huis.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.