Starlight Jewels

Starlight Jewels

Webshop. Online sieraden en accessoires kopen. Trendy betaalbaar.
De zekerheden van https://starlightjewels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie houdt er niet van sieraden? Wij in ieder geval wel. In 2014 begonnen wij Totally Charmed, een webshop met handgemaakte sieraden, al snel groeiden wij uit tot een webshop met ‘alles’ op sieradengebied, van ringen tot horloges, tot tassen, alles dus…

Toch voelden wij meer voor verandering, wij zochten naar meer exclusiviteit, naar meer verfijning. Niet voor niets is er het gezegde: Less is more.

En zo ontstond Starlight Jewels. Wij richten ons op leuke, mooie en trendy sieraden die betaalbaar zijn. Want shoppen is leuk, maar het is nog leuker als wat je koopt ook betaalbaar is.

Wij stellen met veel plezier onze collectie samen.


Bekijk Manifest