Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Starstones heeft 4 4 ster reviews 4
Starstones heeft 0 3 ster reviews 0
Starstones heeft 0 2 ster reviews 0
Starstones heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Maxime Winnubst

Starstones. Wat een fijn bedrijf. Whatsapp contact verliep heel prettig. En het gemaakte hart is echt heel mooi geworden. Mijn dochter van 15 vind het heel erg fijn om daarmee de haren van haar overleden vriendje bij zich te hebben 🫂🌈🌠🦋 we gaan je onthouden.

2. Herman Post

De liefde die in Startones zit is zo heerlijk. Wat je ook besteld, van begin tot eind merk je dat er met liefde aan wordt gewerkt, ook via WhatsApp of mail voel je dit steeds weer. Ook de afwerking is perfect. Wij hebben meermalen al besteld en is en blijft uitmuntend. Wij raden Startones zeer zeker aan !!

3. Hoe zou je Starstones beoordelen?

4. R van der Kooi

Prachtig beeldje besteld en ontvangen met haren erin van mijn overleden pony. Het duurde even, maar superblij met het eindresultaat🥰

5. Angela

Super!!! Had 1 steen standaard besteld en ik kreeg een hele doos met kleine goodies. Super leuk ingepakt en met een hand geschreven bedank kaart. Ik hou er van

6. Kimberly Van iersel

Super goede service. Lief en mee denkend. Zeker een aanrader!

7. Sandra

Wow deze kwaliteit van stenen is echt prachtig en ben ik nog niet eerder tegengekomen. Ook is de eigenaresse super vriendelijk en kan je gemakkelijk berichten als je ergens over twijfelt om bijvoorbeeld extra foto’s of video’s zo heb ik ook mijn droom stuk gevonden. Ik zal niet meer naar een andere webshop gaan je kunt hier letterlijk alles krijgen en ook nog in echt hoge kwaliteit voor een leuke prijs. Dankjewel en tot de volgende bestelling