Hele fijne theorie cursus duidelijke video’s, alles word goed behandeld. Fijne oefenvragen erbij per onderwerp, en ook nog alles gemengd.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2015
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Bibi
- Ruben
Ik wilde mijn theorie-examen uiteraard in 1x halen. Ik had een dagcursus gevolgd en had net 1 fout teveel. Ik heb daarna de online theoriecursus gevolgd van start & finish met theorieboek waar alles in staat. De online methode was heel duidelijk veel uitleg filmpjes met veel vragen en goede uitleg. De oefentoetsen heeft mij ook erg geholpen. Ik ging met volle vertrouwen naar het CBR om een tweede theorie-examen te maken en ik had nu 0 fout. Ik raad iedereen aan om een theoriecursus te nemen bij start & finish, het helpt echt heel goed en je snapt het echt goed daarna.
Hoe zou je Start & Finish beoordelen?
- Martine
Fijne cursus. Duidelijke filmpjes, goede opdrachten.
- Esther van Voorst
Ik vond de online cursus van Gerard erg fijn. Ik heb er veel aan gehad en het heeft me erg geholpen om in 1x te slagen. Gerard legde elk onderwerp heel rustig en duidelijk uit, vaak ook m.b.v. ezelsbruggetjes en opdrachten om zelf nog te oefenen. Ik vond dit zelf erg fijn. Kortom zeker deze examentraining aanschaffen!
- Berbel
Het theorie boek was super fijn! Alles stond erg duidelijk en gestructureerd in. Ook heb ik de filmpjes gekeken en de oefenvragen gemaakt. De filmpjes waren erg duidelijk en het was super fijn dat er zoveel oefenvragen waren. Bij de oefenvragen kon je dan ook aan het einde zien wat je fout had gedaan en wat het goede antwoord was met uitleg erbij. Dat was erg fijn.
- Sam
Mooi boek waar alles duidelijk en goed in word aan gegeven. Ik heb met behulp van dit boek mijn examen gehaald!