Steelparts.nl

Steelparts.nl

Steelparts is de leukste winkel op het gebied van originele stalen woonaccessoires. Bij ons vind je de nieuwste trends en de leukste ideeën voor jouw interieur. We zijn exclusief leverancier van Barnwoord Originals schuifdeursystemen. Deze barndeuren, ook wel loftdeuren genoemd, passen perfect bij de industriële woonstijl die tegenwoordig helemaal hip is en passen in elk interieur. Met onze leveranciers en fabrikanten werken wij continu aan de woonwensen van morgen. Zo ontwikkelden wij een uitgebreide eigen collectie stalen woonaccessoires voor badkamer, toilet en keuken
De zekerheden van https://steelparts.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.