Steelparts.nl

Steelparts.nl

Steelparts is de leukste winkel op het gebied van originele stalen woonaccessoires. Bij ons vind je de nieuwste trends en de leukste ideeën voor jouw interieur. We zijn exclusief leverancier van Barnwoord Originals schuifdeursystemen. Deze barndeuren, ook wel loftdeuren genoemd, passen perfect bij de industriële woonstijl die tegenwoordig helemaal hip is en passen in elk interieur. Met onze leveranciers en fabrikanten werken wij continu aan de woonwensen van morgen. Zo ontwikkelden wij een uitgebreide eigen collectie stalen woonaccessoires voor badkamer, toilet en keuken
8,9
Filter 117 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 68 met beschrijving

• Roel Lettinga

Mooie lamp

• Wout

Mooie spullen

• Hoe beoordeel je Steelparts.nl?

• Kelly Wessels
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Snelle levering, alles naar verwachting, top!

• chris deckers
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

snelle levering, zeer vriendelijke mensen, had eerst bij bol besteld en paste niet, dan steelparts gecontacteerd en hebben me het juiste opgestuurd, kreeg binnen de 2uur al een mail en alles toegestuurd binnen de 3dagen, perfecte en snelle service noem ik dat, volgende keer bestel ik direct bij steelparts ipv bol.com

• Edwin Wiekens
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Mooie spullen, goede levering.

• Vincent Wensink
    Review voor Steelparts.nl

Slecht. De website is misleidend. Er wordt geschermd met gratis transport en in het bestelproces staat er ineens default een keuze voor gratis afhalen en daaronder de keuze voor transport a € 60,00. Als ik niet had opgelet dan had ik besteld in de veronderstelling dat het geleverd zou worden. Na contact alsnog besteld maar bleek transport ineens €87,60 te kosten. Transport ging twee keer mis waarbij de levering niet eens in de vrachtwagen was meegenomen. Eerste keer door een fout van Steelparts, maar dat vonden zei niet. Na de tweede keer stelde ik voor om de levering dan zelf maar op te halen. Het busje was al geregeld. Enige tegenprestatie die ik vroeg was dat de transportkosten dan werden terugbetaald. Dat kon niet zomaar vertelde ze. Ik moest dan maar een email sturen en dan werd er naar gekeken. Dat vond ik niet heel klantvriendelijk en de verkoper stuurde al meerdere keren aan op het annuleren van de order. Achteraf begreep ik waarom want na de annulering keek ik nog eens op de website en was het product ook ineens 100 euro duurder. Aan mij ging Steelparts het toch al niet verdienen, en dan is een slechte klantervaring toch waardevoller.
    Slecht slecht slecht

• Peter
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Goede prijs, goede service en vriendelijk

• Ruben Veetman

Top service!!!

• Ewald
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Zeer snelle levering van de kapstok. We zijn er erg blij mee!

• Marjorie Maduro
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Hele snelle levering en precies wat ik besteld had. Super blij.

• Miranda de Brouwer
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Mooie deur voor zeer goeie prijs!

• Henry Brand
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Het product dat ik besteld heb was een schuifdeur slot van RVS, was slecht afgewerkt aan de zicht kant zat rondom bramen waar je de vingers aan open haalt, dus zelf maar mooi glad gemaakt rondom, Op de foto lijkt de mooier dan in het echt.

• henk Bouwman

deurstopper besteld, snel geleverd ,prima prijs ,goede kwaliteit

• Karin Vermeer
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

super snelle levering en erg mooi product voor een hele acceptabele prijs!

• Karin Zwetsloot
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Alles volgens verwachting en planning goed

• Bas Koning
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Snel besteld, snel geleverd. Rek met bijbehorende schroeven en pluggen geleverd. Gekocht als handdoekenrekje, gebruikt voor naast de houtkachel als haardhoutrek. Super blij mee. prima kwaliteit, en bij ons is ie gewoon recht, ook al lees ik sommige recensies dat ie scheef is. Simpel, maar prima.

ps. tip voor het aftekenen van de te plaatsen gaten voor ophangen. Gewoon een stukje tape over het gehele gat plakken zodat je van de bovenkant ziet waar je het midden van het gat kun aanstippen op de muur.

• Niels Blom
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Snelle levering. Mooie producten.

• An74

Levering is goed.
    Mooie kapstok, zoals verwacht.
    Maar de verpakking van de kapstok was kapot, doorboord door de haken van de kapstok.
    Ze staken uit de verpakking. Gelukkig niet beschadigd, maar dat kan echt beter.

• Donata Dijkman

Prima en snelle levering

• Nancy Lamers
    Geverifieerde klant van Steelparts.nl

Goede service per app, snelle levering.