Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi
Daarbij staan wij u terzijde voor advies en informatie voor al uw werk op welke hoogte dan ook. Door de universele maatvoering passen de delen van ons rolsteiger assortiment uitstekend op andere gangbare merken zoals: Altrex, Skyworks, Solide,TOP Way, APW, Centrum en ASC. Zo is de uitbreiding van uw huidige rolsteiger of kamersteiger geen enkel probleem.
Tevens leveren we ook andere merken rolsteigers, waaronder: Little Jumbo, Faraone, Layher en Solide.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 27-01-2022 stopgezet
Linda
Zich aan de afspraken houden! En sneller leveren.
Peter Dols
Bestelde artikel alsnog leveren. Binnen een uur na plaatsing van de review werd ik alsnog gebeld en werd een en ander in orde gebracht.
Mike
Goede snelle service
Kim Jones
Wij hebben een Stuuk ladder besteld. Deze kwam pas 4/5 weken later binnen. Toen we de ladder ontvingen bleek het een Voeg ladder te zijn. Een heel ander type ladder dan we besteld hebben en waar je als stukadoor niks mee kan. We probeerde een aantal maanden lang in contact te komen met het bedrijf maar geen gehoor. Er werd niet gereageerd op mijn e-mails, niet op mijn chatberichten en niet op mijn belletjes. Toen deze beoordeling geschreven. Binnen 1 uur belde Sietse op en was het geregeld. Gelukkig! Het geld voor de trap is terug gestort en de trap wordt kosteloos opgehaald. Bedankt.
Antwoord van Steiger & Ladderspecialist Sietse BooiGeld is terug gestord, en de trap word kosteloos door ons afgehaald, en gecrediteerd.