Step Two Toys

Step Two Toys

Step Two Toys is een online speelgoedwinkel en heeft maar 1 doel, klanten blij maken met nog blijere kinderen. Hiervoor gebruiken we 1 hoofdregel, Beloofd is beloofd! En wat beloven wij?

* Alleen veilig en origineel speelgoed > Al onze artikelen zijn origineel van het bertreffende merk, met licentie (kaartje), CE keurmerk en veilig bevonden voor kinderen.

* Besteld voor 23:59, morgen in huis! > Alles voor 23:59 besteld leveren wij de volgende dag bij thuis af, met alle mogelijke leveringsopties, moeten wij aanbellen? kloppen (avond) of het gewoon voor de deur neerleggen?

* 1 jaar blije klanten garantie > Los van wettelijke garanties, horen wij graag van u als u niet blij bent met een product, dan gaan we samen kijken hoe wij u weer blij kunnen maken.

* denken aan het milieu > en duurzaam te ondernemen voor de kinderen van nu en voor later. WIj zenden vrijwel al onze knuffels en kleine artikelen in zakken van gerecycled materiaal, waterdicht, en zonder lucht (efficienter). Wij hergebruiken bijna alle kartonnen verpakkingen van de leveringen van onze speelgoed merken. Minder mooi, maar zo zorgen we ervoor dat dozen 2 keer gebruikt worden en 50% minder CO2 uitstoot veroorzaken.

* bereikbaar te zijn en snel te reageren > Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, op tijden die u uitkomen, bijvoorbeeld laat in de avond, via whatsapp, of gewoon telefonisch in het weekend. Word je toch blij va, en betalen voor service? In een fysieke winkel mag je ook uitleg en advies vragen en kost het niets extras, bij ons ook niet, 0800-SPEELGOED.

Kortom, Veel redenen om blij van te worden, We hopen deze beloftes bij u waar te mogen maken.

Step Two Toys
Always two steps ahead
De zekerheden van https://www.steptwotoys.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest