Step Two Toys

Step Two Toys

Step Two Toys is een online speelgoedwinkel en heeft maar 1 doel, klanten blij maken met nog blijere kinderen. Hiervoor gebruiken we 1 hoofdregel, Beloofd is beloofd! En wat beloven wij?

* Alleen veilig en origineel speelgoed > Al onze artikelen zijn origineel van het bertreffende merk, met licentie (kaartje), CE keurmerk en veilig bevonden voor kinderen.

* Besteld voor 23:59, morgen in huis! > Alles voor 23:59 besteld leveren wij de volgende dag bij thuis af, met alle mogelijke leveringsopties, moeten wij aanbellen? kloppen (avond) of het gewoon voor de deur neerleggen?

* 1 jaar blije klanten garantie > Los van wettelijke garanties, horen wij graag van u als u niet blij bent met een product, dan gaan we samen kijken hoe wij u weer blij kunnen maken.

* denken aan het milieu > en duurzaam te ondernemen voor de kinderen van nu en voor later. WIj zenden vrijwel al onze knuffels en kleine artikelen in zakken van gerecycled materiaal, waterdicht, en zonder lucht (efficienter). Wij hergebruiken bijna alle kartonnen verpakkingen van de leveringen van onze speelgoed merken. Minder mooi, maar zo zorgen we ervoor dat dozen 2 keer gebruikt worden en 50% minder CO2 uitstoot veroorzaken.

* bereikbaar te zijn en snel te reageren > Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, op tijden die u uitkomen, bijvoorbeeld laat in de avond, via whatsapp, of gewoon telefonisch in het weekend. Word je toch blij va, en betalen voor service? In een fysieke winkel mag je ook uitleg en advies vragen en kost het niets extras, bij ons ook niet, 0800-SPEELGOED.

Kortom, Veel redenen om blij van te worden, We hopen deze beloftes bij u waar te mogen maken.

Step Two Toys
Always two steps ahead
10
11 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 10 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Taal

Beschrijving

 • Tessa Verhelst
  Geverifieerde klant van Step Two Toys

  Ik plaatste een bestelling. Kreeg een humoristisch bericht dat de bestelling vertraging had. Nou geen probleem. Ik kon toen de humor wel waarderen. De bestelling wordt uiteindelijk geleverd. Maar slechts met 1 artikel. Ik gaf dit aan bij de webshop. Toen de webshop mij met dezelfde (voorafgaande) humor antwoorde, sloegen ze bij mij de plank mis. Ik voelde mij niet serieus genomen en het wekte alleen maar argwaan en irritatie op. Ik kende de webshop niet en tegenwoordig altijd spannend als je wat online bestelt of je geen dropshipping of andere vorm van oplichting oploopt. Ik stuurde nogal boos terug met de vraag of ze daar permanent dronken waren bij die webshop. Ik besloot daarbij ook mijn bestelling te annuleren. Ik moet eerlijk toegeven dat de eigenaar als antwoord hierop alles op alles gezet heeft om van mij toch nog een tevreden klant te maken. Mijn jongste is inmiddels heel blij met beide knuffeldoekjes en het extra cadeautje. Heel goede klantenservice.

 • Jochem Netherlands Westerhof
  Geverifieerde klant van Step Two Toys

  Hele fijne service !!

 • Hoe beoordeel je Step Two Toys?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Joyce Wijering
  Geverifieerde klant van Step Two Toys

  Hele goede service

 • Robert Raat
  Geverifieerde klant van Step Two Toys

  Snelle levering. Maakt gebruik van Budbee bezorgdienst. Is een aanwinst.

 • GERDA koppers
  Geverifieerde klant van Step Two Toys

  omdat mijn spullen pas later komen kon ik nu wat anders uit zoeken

 • Roxy
  Review voor Step Two Toys

  Goede service en snelle levering! Product ook helemaal naar wens.

 • Wesley
  Review voor Step Two Toys

  Eindelijk een webwinkel die doen wat ze zeggen, gewoon goed!

 • Frank Van Rooy
  Geverifieerde klant van Step Two Toys

  Zeer correcte service en na service. En zeer goede prijzen

 • Kimberly
  Review voor Step Two Toys

  Goede service

 • Ouwe
  Geverifieerde klant van Step Two Toys

  Goede service