Sterkerwitgoed

Sterkerwitgoed

Ruim 15 jaar ervaring in de witgoed branche.
Voor goede service en de laagste prijs gaat u naar sterkwitgoed.nl
Wij bezorgen gratis op het tijdstip dat u uitkomt, ook in de avond en in het weekend.

085-0027789
06-28354542
Info@sterkwitgoed.nl
9,7
Filter 474 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 473 met beschrijving

• Tini
    Review voor Sterkerwitgoed

Vriendelijke en goede service! De aangeschafte wasdroger hield er na paar weken mee op. Maar deze werd zonder problemen omgeruild. We komen zeker een volgende keer terug!

• Peter
    Review voor Sterkerwitgoed

Eerst nog enige bedenkingen om via Sterker Witgoed te bestellen omdat op diverse sites een terugkoppeling plaats vond naar het niet meer bestaande Sterk Witgoed. Nadat men had uitgelegd dat Sterker Witgoed de zaak plus site had overgenomen van Sterk Witgoed toch besloten om daar de vaatmachine te bestellen. levering plus plaatsing keurig volgens afspraak, inclusief medeneming van de oude machine. De term "Outlet" scheelde in geld ruim € 150 maar hield niet meer in als het zelf plaatsen van een bestekrek plus extra kopjes rek.

• Hoe beoordeel je Sterkerwitgoed?

• Mike
    Review voor Sterkerwitgoed

Vriendelijk en deskundig geholpen, bezorgd en installeren wasmachine voor een goede prijs. Ik zou er zeker weer bestellen mocht het ooit nodig zijn!

• Ton
    Review voor Sterkerwitgoed

Betrouwbaar, goede communicatie. Binnen 1 dag geleverd en toen het eigenlijk niet kon werd het toch nog geregeld, buiten de reguliere tijden. Goede service van ze. En ze waren heel voorzichtig met naar boven tillen op mijn nieuwe trap.

• Judith
    Review voor Sterkerwitgoed

Top service! Was een hele klus om mijn gasfornuis aan te sluiten, maar is keurig en zonder haasten gedaan.
    Heel vriendelijk, goede service, een echte aanrader!

• Aleida
    Review voor Sterkerwitgoed

Vriendelijke en goede service zijn erg snel met naar boven tillen en aansluiten

• R.E. Vink
    Review voor Sterkerwitgoed

Zeer positieve ervaring, na telefonisch contact met Mark was ik overtuigd. Levering van wasmachine was snel en alles was zoals afgesproken. Goed gedaan dus.

• Paul
    Review voor Sterkerwitgoed

Geweldige service, wasmachine besteld was een dag later door overmacht maar keurig netjes op tijd gemeld, vriendelijke mensen zeker de
    moeite waard voor een volgende bestelling.

• Arjan
    Review voor Sterkerwitgoed

De bestelling zou een week eerder komen, maar doordat het product beschadigd was kon deze niet uitgeleverd worden. Helaas voor ons, maar liever een weekje wachten dan een beschadigd product geleverd krijgen. Uiteindelijk duurde de nabestelling iets langer dan verwacht, maar vandaag geleverd! En als compensatie een cadeautje gekregen voor het lange wachten ☺️

• Nelleke de Vries
    Review voor Sterkerwitgoed

Correcte afhandeling, reageert op elke mail, vriendelijke een super fijne bezorging, alles naar wens verlopen. Voor gebruik van de machines moeten we nog even wachten tot de verbouwing klaar is, maar dat gaat vast goed komen. Een echte aanrader om hier uw apparatuur te kopen

• Irene
    Review voor Sterkerwitgoed

Hele fijne zaak en persoonlijk contact. Beloftes komen ze na.

• Roy en Carmen ten Kroode
    Review voor Sterkerwitgoed

We zochten een nieuw fornuis. Aangezien in Lelystad geen electronica zaak meer is, gekeken bij de grote filiaalbedrijven, maar daar niet kunnen slagen voor wat we zochten. Toen kwam we bij Mark van Sterk Witgoed terecht.

Fijne service, goede prijs en top kwalieit prodcuten. Via webshop uitgekozen, besteld, betaald en week later al bezorgd. Echte aanrader!

• Gijs Boermeester
    Review voor Sterkerwitgoed

Onze oude Mielewasmachine had het begeven. Daarom via mijn zoon bij Sterk Witgoed een AEG besteld. Zeer snelle levering na uitstekend advies. Deze wasmachine werkt uitstekend en werd goed aangesloten door dit bedrijf. De oude wasmachine en verpakking werden afgevoerd. Kortom Sterkwitgoed is een aanrader!

• Chantal
    Review voor Sterkerwitgoed

Goede service, bezorging in overleg. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, gewoon goed. Volgende keer zeker weer Sterk Witgoed

• Thijs
    Review voor Sterkerwitgoed

Super! Had een kapotte droger, kwam op een droger uit bij mediamarkt, maar zag ook dit bedrijf. Kon sneller leveren en was nog goedkoper ook! Oude droger en alle afval werd meegenomen en nieuwe droger werd 2 hoog zonder problemen geïnstalleerd! Als er weer nieuwe iets stuk is, sla ik de stap mediamarkt meteen over! Sterk witgoed bedankt!

• Ilona
    Review voor Sterkerwitgoed

Wat een top service heeft dit bedrijf! Hele vriendelijke en snelle service. Wij hadden snel een nieuwe wasmachine nodig (die van ons ging stuk en met 2 kleine kinderen is dat niet handig). We hebben gebeld en ze zijn gelijk gaan kijken in de voorraad. We kregen duidelijke informatie en hadden de volgende dag nog een nieuwe staan :) draaiend en wel! Toppers zijn het.

• Edwin
    Review voor Sterkerwitgoed

Zaterdag besteld en vrijdag geleverd. Je kon zelf de bezorgdag uitkiezen. Prima geinformeerd, wanneer ze zouden bezorgen.

• Nadia
    Review voor Sterkerwitgoed

Snelle levering! Al was de wasmachine niet op voorraad, kwam deze gelukkig toch al na 2 dagen binnen. Top bezorgers, deze waren erg vriendelijk en keurig op tijd. Sterk witgoed is zeker een aanrader voor iedereen!

• Cheryl Gootjes
    Review voor Sterkerwitgoed

Zit inmiddels al een half jaar met een kapotte oven omdat ik wacht op een factuur. Oneindige keren gemaild en gebeld en elke keer wordt er aan 'gewerkt'. Niet dus

Antwoord van Sterkerwitgoed

Goedemiddag,
    Bedankt voor u feedback, we hebben het even nagekeken maar helaas klopt dit niet helemaal.
    Op 5 april en op 18 juli heeft u al het garantie bewijs ontvangen na aanleiding van u mail.
    We hebben hem nu nogmaals gestuurd.
    U zou hem dus echt moeten hebben, aangezien u mail adres ook overeenkomt.
    Mvg
    Sterk witgoed

• Paola
    Review voor Sterkerwitgoed

Oitstekende service! Goede prijzen, snel, betrouwbaar, efficiënt!