Stickermaster
John VAN SPALL
Dik tevreden over Stickermaster, prima stickers, dit na twee keer niet geleverd te hebben toch goed opgelost door medewerker 5 sterren voor dit
Tosca Bokken
Hele snelle service, duidelijke website. Nette prijs en supersnel geleverd ! Al veel complimenten gehad over het eindresultaat van de bestelde Vilt letters.
Hoe beoordeel je Stickermaster?
Raimond Bolder
gebruiksvriendelijke site en je kunt zelf de tekst en kleur en grootte aanpassen en binnen een paar dagen geleverd. Ik maak regelmatig gebruik van stickermaster.
Frans Wisman
Prima vlot geleverd
M Plat
Prachtige naambordjes besteld, snelle en zorgvuldige levering.
Arnold van de Ven
Snelle.levering en mooie kwaliteit
Edwin Nieuwpoort
Mooi dat je kleinere aantallen kan bestellen in verschillende opdrukken. Dan ook nog snel geleverd en tegen een goede prijs.
R Renses
Snelle en correcte levering
Antwoord van StickermasterFijn om te horen dat alles snel en netjes geleverd is! Dankjewel voor je 5 sterren ^Team Stickermaster
Cornelis
Snel geleverd; mooi geprint en prima kwaliteit!
Anna
Houten naamletters besteld, helemaal naar wens en snel geleverd. Ik miste alleen de plakinstructie.
Linda
Prachtige bestelde sticker ontvangen. Alleen heeel bijzonder dat het in een mega grote kartonnen doos geleverd wordt. Mag van ons ook in een stevige enveloppe geleverd worden, ook makkelijker voor de postbezorger....dan kan het wel gewoon door de brievenbus!!
Linda Hummelink
Prima geholpen, snel geleverd, zeer tevreden
Antwoord van StickermasterWat goed om te horen dat alles vlot verliep en je zo tevreden bent! Dankjewel voor je 5 sterren ^Team Stickermaster
Matthijs Snoeijer
Mooi product minpunt is totaal geen informatie over hoe te bevestigen ook na telefonisch contact konden ze geen antwoord geven jammer
Antwoord van StickermasterSuperlief dat je ons 5 sterren geeft! En dank voor je opmerking over de bevestiging, dat nemen we zeker mee. ^Team Stickermaster
Felix ter Heegde
snelle levering van goed produkt
Antwoord van StickermasterSuper om te horen dat je blij bent met de snelle levering en het product! Dankjewel voor je 5 sterren 😄 ^Team Stickermaster
Jan Lammersen
Snel en goed geleverd
Antwoord van StickermasterFijn dat je tevreden bent over de snelle levering! Bedankt voor je 5 sterren! ^Team Stickermaster
Mark
gewoon zoals bedoeld
Antwoord van StickermasterDankjewel voor deze heldere 5 sterren! Je omschrijving 'gewoon zoals bedoeld' is het beste compliment dat we kunnen krijgen. Want dat is precies wat we willen bereiken!
We hopen je snel weer te zien.
Jos Van Ostaden
Goede service,vlotte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding
Antwoord van StickermasterWat een geweldige review, hartelijk dank! Het is superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de vlotte levering. We doen ons uiterste best voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, dus het is fantastisch om te lezen dat dit opvalt.
Graag tot de volgende keer!
Niels
Ik had een zwarte achtergrond besteld, maar de achtergrond is transparant
Antwoord van StickermasterBedankt voor je 3-sterren beoordeling. Wat jammer om te horen dat de achtergrond van de sticker niet aan je verwachtingen voldeed.
De Glow in the dark stickers worden altijd uit de speciale folie gesneden, waardoor de achtergrond standaard de ondergrond wordt waar je de sticker op plakt, en niet de zwarte kleur uit de ontwerpomgeving.
Ondanks dat het technisch niet mogelijk is om de sticker anders te leveren dan je nu hebt, hopen we dat je wél tevreden bent over het effect van de glow in the dark folie. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op.
Liesbeth
Snelle levering, bestelling was prima kwaliteit.
Antwoord van StickermasterWat fijn om te horen dat alles snel geleverd was en de kwaliteit goed beviel! Bedankt voor je 5 sterren 😄 ^Team Stickermaster
K.
Bij Stickermaster een creditcardsticker besteld. De sticker plakt goed, maar resolutie van de afbeelding is aan de lage kant en de snijranden zijn niet goed. Het ziet er een beetje te rommelig uit.
Antwoord van StickermasterBedankt voor je feedback en excuses dat de sticker niet voldeed aan je verwachtingen. We hebben het bestand gecontroleerd en zagen dat de resolutie inderdaad te laag was. Dat lossen we graag voor je op met een nieuwe sticker. Neem even contact met ons op, dan kijken we ook samen naar de snijranden. ^Team Stickermaster