Goed advies, goede service, makkelijk in contact. Denken goed mee en hebben mij echt gerust gesteld (breeklijn tussen houten vloer en betonnen vloer) met goed advies. Aanrader!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Martijn van Dijk
- Roy
Wij hebben enkele weken geleden door Stilefloors een prachtige visgraatvloer laten leggen, inclusief mooie, hoge witte plinten. De vloer is vakkundig geëgaliseerd. De dag erna werd de visgraatvloer gelegd en zijn ook de hoge witte plinten geplaatst. Alles is netjes en professioneel afgewerk. Van het eerste advies tot en met het leggen van de vloer: alles is professioneel, netjes en volgens afspraak verlopen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding vinden wij uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer en geven Stilefloors een dikke 10! 💯
Hoe zou je Stile Floors beoordelen?
- Esther
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe pvc vloer van Stile Floors. Fijn dat iemand bij je thuis komt met een auto vol vloerdelen, zodat je rustig kunt kijken wat je mooi vindt en past bij je huis en interieur. We kregen hierbij goede adviezen. Vervolgens loopt alles van aankoop tot plaatsing volgens afspraak, en werd op de afgesproken dag de nieuwe vloer zeer vakkundig gelegd door Julian. Hij had goede tips over het integreren van de schoonloopmat bij de voordeur. In het hele proces stond kwaliteit voorop, echt top!
- Mark
Goede communicatie en mooie producten! De adviseur komt bij je thuis en begeleiding in de voorbereiding is top.
- Natasja
Wat een mooie vloer! Aardige mensen en echte vaklui ! Heel blij mee !
- Sara
Wij hebben onze drie trappen laten stofferen door Stile Floors; wat een service en kwaliteit! We zochten naar een specifieke look en tijdens een adviesgesprek bij ons thuis vonden we precies het juiste materiaal. De communicatie liep vervolgens vlot en netjes, alles is zeer vakkundig uitgevoerd en het resultaat is echt prachtig!