Stile Floors

Stile Floors

Bekijk alle reviews en keurmerken van Stile Floors en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
De zekerheden van https://stilefloors.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het team van Stile Floors helpt je graag bij de zoektocht naar jouw droomvloer. Keihard werken om de beste, meest stijlvolle vloeren aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden da’s ons uitgangspunt om ervoor te zorgen dat wij de meest klantvriendelijke vloeren aanbieder van Nederland worden. We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe vloer geen dagelijkse bezigheid is. Daarom proberen we het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Je kunt van alle producten gratis kleurstalen aanvragen, zodat je thuis de kleur en kwaliteit kan ervaren. Wil je meer dan een kleurstaal zien? Maak dan gebruik van onze unieke thuisservice.


Bekijk Manifest