Stile Floors

Stile Floors

"Vertrouwen in elke stap!" Bij Stile Floors verzorgen we alles: van PVC vloeren in diverse stijlen tot complete traprenovatie en plinten. Wij regelen jouw vloerverwarming en leggen je nieuwe vloer perfect. Kies voor onze kwaliteit, transparantie en top service. Geniet zorgeloos van je nieuwe vloer!
9,8
Filter 1505 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1316 met beschrijving

• Minthe
    Review voor Stile Floors

Heel snel binnen en goed contact. Ik heb staaltjes besteld voor school en dat helpt heel erg goed bedankt ervoor. Ook de staaltjes zien er super uit!

• D. Leupen
    Review voor Stile Floors

Nette prijzen, fijne afhandeling en helemaal volgens afspraak. Geen gedoe, helder en duidelijk, zelfs met complete begeleiding via video’s en constante status updates gedurende de levertijd. Aanrader!

• Hoe beoordeel je Stile Floors?

• Fam. van de Weg
    Review voor Stile Floors

Door onze dochter kwamen wij in contact met Stile Floors Genemuiden. En echt waar het is een bedrijf dat doet wat het beloofd. De prijs is goed en de service echt super.

• Dianne vD
    Review voor Stile Floors

We zijn heel tevreden over Stile Floors. Vanaf het eerste contact tot aan het leggen van de vloer was de service persoonlijk. Ze denken met je mee, nemen de tijd en zorgen dat je je geen nummer voelt.

Daarnaast komen ze alle afspraken netjes na en zijn ze heel goed bereikbaar. De communicatie is duidelijk en snel.

De vloer is mooi gelegd en het hele proces verliep soepel en professioneel.
    We bevelen Stile Floors zeker aan.

• Petra
    Review voor Stile Floors

We hebben een heel fijne ervaring gehad met Stile Floors. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en het advies aan huis hielp enorm bij het maken van de juiste keuze. De communicatie was steeds duidelijk en er werd snel gereageerd wanneer dat nodig was. Het leggen van de vloer en plinten is netjes gedaan en het eindresultaat is precies geworden zoals we hadden gehoopt. Wij kijken er elke dag met veel plezier naar.

• Marit
    Review voor Stile Floors

Super fijn bedrijf! Eerlijke prijs en geweldige service. Alles werd helder stap voor stap uitgelegd en de communicatie naar de bezorging en het leggen toe was super fijn. Ook bij vragen reageren ze snel en sympathiek en werd prettig mee gedacht over hoe dingen het beste op te lossen. Aanrader 👌🏻

• Wijnand
    Review voor Stile Floors

Snel in huis, geen aanbetaling hoeven doen👍🏽

• ruben steen
    Review voor Stile Floors

Goede service voorafgaand, tijdens en na het proces! Ter plekke kwamen we wat problemen tegen. Gelukkig hebben de vloerleggers gelijk meegedacht in allerlei oplossingen en advies gegeven over hoe we bepaalde dingen op konden lossen.
    Vloer zit er strak in en het is een hele mooie kleur visgraat vloer.

• Eva
    Review voor Stile Floors

Heel blij met mijn nieuwe vloer van Stile! De communicatie en service - zowel voor als na het leggen zijn perfect!

• Annette
    Review voor Stile Floors

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Stile Floors. Ik heb een laminaatvloer besteld. Gekozen voor Stile Floors vanwege het aanbod en de goede reviews. Medewerkers zijn erg vriendelijk en er werd goed meegedacht bij het bestellen van de vloer. De vloer kon snel geleverd worden, wat erg fijn was. We hebben de vloer zelf geplaatst, dus deze hoefde alleen afgeleverd te worden. Sommige pakketten waren iets beschadigd bij aflevering, hier had ik nieuwe voor kunnen ontvangen, maar dit was uiteindelijk niet nodig. Kortom; contact was prettig en snel en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

• Fred
    Review voor Stile Floors

Snelle levering en goed geholpen in het voortraject en de uitvoering.

• Brenda
    Review voor Stile Floors

Ontzettend blij met mijn vloer, de PVC visgraat Sophia licht eiken. Het hele proces met Stilefloors was top. Van de adviseur aan huis, het leggen van de vloer, het plaatsen van de plinten tot aan de nazorg. Korte lijntjes en allemaal even vriendelijk. Ga zo door! Echt 10/10

• Rudie
    Review voor Stile Floors

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Super bedankt aan iedereen van Stile Floors! De vakmannen die de plinten gemonteerd hebben werken super netjes!

• Karin van de Laar-Stuut
    Review voor Stile Floors

Wat een top bedrijf is Stile Floors. Zelden zo'n goede service elders ervaren. Zowel de mensen van de planning als de uitvoerende tak, 10 punten. Denken mee, buigen mee, zeer goede communicatie. Bij twijfel of je in zee moet gaan met Stile Floors zeg ik, niet twijfelen. Steengoed bedrijf. Dankjewel voor onze mooie vloer en plinten. Zeer blij mee.

• Daan
    Review voor Stile Floors

Super goede service! En een prachtige vloer, ook voor de trap. Ik ben er heel erg blij mee!

• Kelly
    Review voor Stile Floors

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe pvc vloer. Het contact met Stile Floors is heel prettig verlopen. Regelmatig via de app contact gehad en bij vragen waren zij altijd bereikbaar, zowel telefonisch als via de app, en dachten goed mee. De vloer is gelegd tijdens onze midweek vakantie, ik werd telefonisch op de hoogte gehouden tijdens deze week door de sfoffeerder. En toen we terugkwamen was alles gelegd, inclusief de plinten afgewerkt! Echt een aanbeveling als je op zoek bent naar een mooie kwaliteitsvloer, gelegd door professionals.

Hoi Kelly,

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de pvc vloer. Mooi dat het contact via de app en telefonisch steeds duidelijk was en er goed werd meegedacht. Heerlijk ook dat alles tijdens jullie midweek vakantie kon worden gelegd en jullie thuiskwamen in een compleet afgewerkte ruimte. Klinkt als een heel geslaagd traject.

• Romy
    Review voor Stile Floors

Vanaf het eerste moment uitstekende service! Het personeel is niet alleen zeer klantvriendelijk, maar denkt ook actief mee in zowel advies als levering. Alles verliep vlekkeloos en over de hele ervaring kan ik alleen maar positief zijn. Stile Floors is absoluut een aanrader – echt waar, geen enkel minpunt te noemen!

Hoi Romy,

Wat leuk om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad vanaf het allereerste contact. Fijn dat het meedenken, het advies en de levering allemaal zo soepel verliepen. Mooi ook dat je geen enkel minpunt hebt kunnen ontdekken, dat waarderen we enorm.

• Joy
    Review voor Stile Floors

Super service. Prachtig gelegde vloer en heldere communicatie en tijdsplanning!

Antwoord van Stile Floors

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service én het leggen van de vloer. Mooi dat de communicatie en planning ook helemaal duidelijk waren. Leuk om terug te lezen.

Dana | Team Stile Floor

• Marleen
    Review voor Stile Floors

Goede communicatie, fijn dat alles voor ons geregeld werd en de planning flexibel was.

Hoi Marleen,

Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en alles voor jullie geregeld kon worden. Goed ook dat de planning flexibel meebewoog. Leuk om terug te lezen.

• Kingma
    Review voor Stile Floors

Snelle en fijne service! Zowel de stalen aan huis én de levering. Top!

Antwoord van Stile Floors

Leuk om te horen dat zowel het advies aan huis als de levering zo vlot en prettig verliepen. Fijn dat alles zo soepel ging.