Stile Floors
Henk Dijkstra
Prima.
Niek
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Is erg mooi gelegd.
Hoe beoordeel je Stile Floors?
Johannes
Wil je een mooie vloer maar zie je er tegenop? Ik heb een huis uit 1983 , lag hier en daar plavuizen en de vloer was niet helemaal recht meer , stile floors heeft echt alles geregeld voor ons en onze vloer ziet er echt super uit ! TIP ook , het is ietsje duurder maar die band en bies maakt je vloer 10 x mooier , vraag er gerust naar!
Helene
Hele snelle levering, goed gelegd en goede service. Erg blij met mijn nieuwe vloer.
Ton Barbara
Alles snel geleverd goed advies van Bas.
Vakkundig gelegd wij zijn zeer tevreden met onze mooie vloer. -
Christian
Ik ben supertevreden met mijn pvc vloer van Stile Floors. Na mijn offerteaanvraag werd ik snel gebeld en kwam Derek bij mij thuis langs met stalen. Hij gaf eerlijk advies en dacht goed mee. Wat ik erg fijn vond: ik wilde de vloer zelf leggen en dat was helemaal oké. Toen ik vastliep, kon ik videobellen met hun monteur die me stap voor stap hielp. De levering was snel, alles netjes geregeld en de communicatie was top. Dankzij Derek heb ik ook de perfecte kleur gekozen. Het eindresultaat is prachtig en ik krijg er veel complimenten over. Echt een aanrader!
Theo en Mascha
Top service, perfecte communicatie en vakwerk geleverd professionele vloerleggers! Kortom zeer tevreden!
Michael
Van begin tot eind geweldig.
Voor onze bovenverdieping zochten we naar een pvc vloer icm akoestische panelen.
De vertegenwoordiger Bas had goed geluisterd en kwam gelijk met de juiste stalen waardoor keuze snel gemaakt was.
Jay die de vloer kwam egaliseren was snel, efficiënt en professioneel.
Ruimde alles na afloop ook netjes op.
Etienne kwam onze vloer leggen en wauw wat een tempo en vakmanschap.
Wij raden Stilefloors iedereen aan -
Whitney
Bedankt voor een goede hulp met uit kiezen van de vloer. Het was prettig dat jullie aan huis konden komen. Hierdoor hadden we onze inzicht van hoe de vloer eruit kon zien en hoe de belichting zal vallen.
Super bedankt -
Priscilla
In 1 woord uitstekend. Planning, producten en communicatie allemaal super. Bij 1 plank hadden we een kier, na telefonisch contact super opgelost en komen ze langs om deze plank opnieuw te leggen. Wat wij ook erg fijn vonden is dat ze ook via de whatsapp te bereiken zijn.
Ids
Geen problemen ondervonden, alles via afspraak en het bedrijf was goed benaderbaar en duidelijk waar eventuele valkuilen kunnen optreden.
Adonis
Mijn partner en ik zijn complete leken op het gebied van klussen. Maar wat zijn wij blij dat we met Stile Floors in contact kwamen. Eén aanspreekpunt, duidelijke communicatie, geen verassingen en het meest belangrijke: complete ontzorging. Iedereen wil worden behandeld als een trouwe klant. En dat hebben zij ons zeker laten voelen. Stile Floors is nu standaard onze “go-to” vloerlegger en wij zullen absoluut weer contact nemen voor de rest van onze nieuwe woning. Wij raden met alle vertrouwen Stile Floors aan!
Antwoord van Stile FloorsHé, wat fijn om te lezen dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen in dit proces. Bedankt voor het vertrouwen! We wensen jullie veel plezier met de nieuwe vloer.
Groetjes Demi van Stile Floors -
Bjarne
Goede service. Ze komen aan huis met veel verschillende vloeren, deskundig advies. Bij vragen kun je makkelijk contact krijgen via whatsapp. Uiteindelijk de vloer heel strak en netjes gelegd. Super tevreden!
Mien
Een hele mooie vloer geworden
Van A tot Z goed geholpen
Na verschillende winkels te hebben vergeleken, stak StileFloors er echt bovenuit.
Hele fijne communicatie. Duidelijk en vriendelijke mensen.
Het advies over het soort vloer, maar ook de over de kleuren kunnen ze goed adviseren.
Qua planning hebben ze ons veel stress uit handen genomen. Door onze verbouwing moesten we de gemaakte afspraak een aantal keer wijzigen, hier werd echt flexibel mee omgegaan en ook meegedacht over het drogen van de ondervloer.
Het egaliseren en leggen is super netjes gedaan. Nog een keer teruggekomen om de laatste puntjes af te werken. Echt top!
Kortom bedankt!
AJ -
Sophie
Super bedrijf! Goeie communicatie en super aardige stoffeerders! Ik raad Stile Floors zeker aan. Ik ben super blij met het eindresultaat!
Prachtige vloer
Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer voor onze nieuwe woning, zo kwamen we terecht bij Stile Floors. Wat wij zo fijn vonden, is dat ze aan huis komen met staaltjes. Geen gedoe van zelf naar de winkel gaan & het gelijk thuis bekijken.
De strakke planning verliep perfect met onze verbouwing & geen vraag is teveel.
Wij zouden iedereen Stile Floors aanraden, want eerlijk is de vloer geen plaatje?!
Bedankt Stile Floors 🤍 -
Wim
Na een fijn gesprek thuis hebben we een mooie offerte ontvangen. En daarna is alles helemaal volgens plan verlopen. De stoffeerders die de.vloer kwamen leggen waren super aardig en dachten goed mee. Daardoor hebben we nog extra kunnen besparen op get offertebedrag. Hulde ook aan de mannen van Parketmann. Wij krijgen alleen maar complimentjes van mensen die het komen bewonderen. Daarom zijn wij heel blij met het resultaat
joop
Wij zijn zeer tevreden over Stile Floors, prettig huisgesprek gehad en een vakman heeft onze vloer gelegd.
Wij raden dit bedrijf echt aan.
Timon Pool
Supermooie vloer en top service. Communicatie verloopt vlot en is duidelijk. Vloer gelegd door de jongens van iso floors. Harde werkers die voor kwaliteit staan. Kortom, een erg fijne ervaring gehad!