Stile Floors
Diederick
Super tevreden met onze mooie vloer. Top service!
Fantastische XL visgraatvloer
We zijn ontzettend blij met onze prachtige visgraatvloer van Stilefloors! Het eindresultaat is echt een blikvanger in ons huis en heeft de hele ruimte een warme en stijlvolle uitstraling gegeven. De kwaliteit van de vloer is top.
Wat Stilefloors echt onderscheidt, is hun geweldige communicatie. Vanaf het eerste contactmoment tot na de plaatsing zijn we steeds goed op de hoogte gehouden en vriendelijk geholpen. Geen enkele vraag was teveel, en ze denken echt met je mee.
Een enorme plus vonden we dat ze met de vloeren bij ons thuis kwamen. Dit maakte het zoveel makkelijker om de juiste keuze te maken. Je ziet de kleuren en patronen direct in je eigen licht en interieur, wat een groot verschil maakt.
Kortom, we kunnen Stilefloors van harte aanbevelen. Hun service, kwaliteit en persoonlijke aanpak maken het verschil. Dankjewel voor onze droomvloer, we gaan er van genieten! -
Hoe beoordeel je Stile Floors?
Willem Jan
Stile Floors heeft ons echt een prachtige vloer geleverd. Wat ook belangrijk is: vanaf het eerste contact tot en met de after sales hebben ze steeds initiatief getoond en contact met ons onderhouden. Ze hebben echt alles gedaan om ons te 'ontzorgen' en tot een hele tevreden klant te maken. In een woord: top!
Heerlijk bedrijf
Heerlijk bedrijf! Goede service en mooie vloeren! Ook de nazorg is top.
Jeroen
Van begin tot eind fijn contact en de vloer is schitterend!
Dennis
In 2023 voor het eerst een samenwerking gehad met Stile Floors en dat was perfect!
In 2024 een nieuwe woning natuurlijk Stile Floors weer ingeschakeld vanaf het begin tot zo goed als het einde was het allemaal top verlopen.
Egaliseren, trap en vloer leggen was snel en top gedaan helemaal goed! Heel blij mee!
Met de plinten was er iemand bij die het ging 'proberen' hierdoor zelf achteraf kit randen moeten weghalen omdat het er niet uit zag. Toen ik in de after care dit had aangegeven kreeg ik een 'Bedankt voor de feedback'. Het is geen feedback het is een klacht en ik kreeg niks daarvoor terug in de vorm van een excuus, vergoeding of iets anders. Vervolgens kwam ik er later achter dat er op plekken zelfs plinten los zitten. Dus dat word zelf maar montage kit erachter doen.
Het is ook wel amateuristisch als er meerdere malen in de whatsapp communicatie verkeerde vloer, maand en naam word gezegd.
Misschien was het toeval en is dit de uitzondering van de vele 100en tevreden klanten maar ik vond het een aparte ervaring in verhouding tot de 1e keer.
Wat ook apart is dat iemand anders in mijn familie zijn trap heeft laten doen en de onder randen niet bedekt zijn met PVC en bij mij dan weer wel. Vonden mijn familie leden toch wel jammer aangezien dat toch weer wat mooier is. Misschien toch kijken naar een consistente aflevering.
Helaas geen 5/5 voor Stile Floors dit keer. -
Mustafa
Wat een fijne mensen! Zeer vakkundig personeel. Wij hadden verkoper Derek over de vloer. Wordt ter plekke ingemeten en hij legt precies uit waarom wat gebeuren moet om verassingen achteraf te voorkomen.
Kerstin van der Klok - Ede
Prachtige vloer, snel en netjes gelegd. Het contact met Stile Floors was top!
Sebastiaan Weinreder
Goede service en topkwaliteit!
Anuschka
Alles, maar dan ook alles klopt bij Stile Floors. Zeer betrokken team, zeer duidelijke communicatie. Gedurende het gehele proces weet je precies waar je aan toe bent en wat je van elkaar mag verwachten. De kwaliteit van de geleverde materialen was prima en de uitvoer was professioneel en vriendelijk. Vijf sterren plus.
Dionne Maurik
Betrouwbare fijne partij, goede service en een hele prettige communicatie. Eerst kleine staaltjes ontvangen en daarna kwam Bas bij ons thuis om de grote stalen te laten zien! In één woord TOP!
Lucas de Groot - Zwolle
Via Instagram kwamen we terecht bij Stile Floors. Na onze aanvraag werden we gebeld, en de persoonlijke klik was er meteen! Laurens-Jan dacht direct met ons mee en gaf helder advies. Later kwam Bas bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij nam uitgebreid de tijd om ons te helpen en gaf ons een duidelijk beeld van hoe de vloer in onze woning zou passen. Een top ervaring!
De vloer is netjes gelegd en volledig naar verwachting. De communicatie was duidelijk, en het persoonlijke contact maakte het helemaal top. Absoluut een aanrader voor iedereen! -
Charlotte
We kozen voor een pvc visgraadvloer en traprenovatie bij Stilefloor. In het voortraject veel informatie ontvangen en dat gaf vertrouwen. Vanaf het moment van levering van de materialen tot het laatste klusmoment, waren er toch wat wijzigingen, onduidelijkheden en kregen we niet altijd helder antwoord op vragen. Deze 'onvrede' spraken we uit en er werd geprobeerd om het netjes op te lossen. We werden daarbij wel uitdrukkelijk gevraagd om toch een 5 sterren review te geven (dan zelfs extra geld terug) Dat vind ik principieel onjuist. Heel jammer en ik heb deze (commmerciele) benadering wat onprettig ervaren. Echter is het werk in totaliteit keurig uitgevoerd door vaklui en zijn we heel tevreden met het resultaat. Kwalitatief goede materialen en nette afwerking.
Antwoord van Stile FloorsBedankt voor jullie eerlijke feedback. Goed om te horen dat jullie blij zijn met het eindresultaat en het vakwerk van ons team. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat er tijdens het proces onduidelijkheden waren in de communicatie. Dat past niet bij onze ambitie om altijd een 9+ ervaring te leveren. We hebben naar aanleiding van de review een goed afsluitend gesprek gehad, en daarin het misverstand besproken. Het was fijn om dat open met elkaar te kunnen bespreken en samen af te ronden.
Geniet van jullie nieuwe vloer en trap! Mochten er nog vragen zijn, weet ons te vinden.
Groeten team Stile Floors | Gert-Jan -
Jos@naarden
Dit zijn goeie mensen met hart voor de zaak. Het proces zit goed in elkaar. Wij zijn tevreden!
Dorien
Wij zijn ontzettend tevreden met de service! Dankzij het gratis adviesgesprek aan huis kregen we een duidelijk beeld van de verschillende vloeren, mede door de grote kleurstalen die werden getoond. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een mooie PVC visgraatvloer. De communicatie verliep uitstekend; we werden via app-contact goed op de hoogte gehouden van de planning. Kortom, we zijn erg blij met onze mooie nieuwe vloer!
Fam Veenstra
Vakkundig gelegd, goede afterservice, flexibel en “no nonsense “!
Yannick
Betrouwbare partij die met fijne experts werken. Samen naar oplossingen zoekt en een prettige samenwerking heeft met floor-heating. Ik heb een mooie vloer tegen een goede prijs zonder gedoe. Wat wil je nog meer? Ik beveel ze echt aan.
Michiel Marinissen
Een half jaar geleden zijn wij, op aanraden van een vriend, in contact gekomen met Stile Floors. Destijds hebben zij een prachtige pvc vloer gelegd op onze zolder. Zonder twijfel deze vloer, vorige week, ook laten leggen op de de eerste verdieping. Van telefonisch contact tot aan het egaliseren, leggen van de vloer en het plaatsen van de plinten, alles verliep vlekkeloos. Een betrouwbare, flexibele en meedenkende organisatie. Daarnaast zeer laagdrempelig bereikbaar! Wederom zeer blij met het eindresultaat! 🤩
René
Vakkundig bedrijf met kwaliteit in het vaandel, denkt mee en geeft goede service, ondanks de ruime afstand komen ze net zo vaak terug tot je tevreden bent. Toppers!
Antwoord van Stile FloorsHé René,
Leuk dat je een mooie 5-sterren review voor ons hebt achtergelaten.
Bedankt voor het vertrouwen en geniet van de nieuwe vloer!
Groeten Team Stile Floors - Demi
Sandra
Wij hebben door Sile Floors een combinatie van de pvc visgraatvloer Vivian Warm eiken en pvc tegel loft taupe (45×90cm) laten leggen. Vloer ligt prachtig en sluit mooi op elkaar aan. Alleen was bij een bepaalde lichtval een streep in 4 pvc tegels te zien. En als je dat 1 keer is opgevallen, blijf je dat altijd zien. Dus toch maar klantenservice gebeld. En deze week zijn de 4 tegels vervangen. Ik ben helemaal blij met de kwaliteit pvc vloer en de service van Stile Floors.
Antwoord van Stile FloorsHé Sandra,
We willen je bedanken voor het vertrouwen in Stile Floors.
Goed om te lezen dat je contact hebt opgenomen, en we het eindresultaat naar wens hebben kunnen maken.
Geniet van de nieuwe vloer!
Groeten Team Stile Floors - Maurice