Stoffen & Zo
De webshop voor al uw stoffen en fournituren.
ongebleekt katoen kaasdoek fleece stoffen
De zekerheden van https://www.stoffenenzo.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Stoffen & Zo (web)winkel voor al uw stoffen en fournituren - 24 uur per dag online bestellen - 7 dagen per week open in het centrum van Den Haag

Onze webwinkel is echter nog vollop in ontwikkeling, de producten zullen daarom nog wekelijks uitbreiden. Wij verkopen vanaf een halve meter.

Als u opzoek bent naar iets wat nog niet in de webwinkel te vinden is, vraag het ons en stuur even een mailtje, of neem telefonisch contact op - we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Kijk lekker rond, doe inspiratie op, of bij ons in de winkel en mocht u vragen hebben staan we voor u klaar!

''Ciao!''


Bekijk Manifest