Stokado
Houd je ook van een opgeruimd huis? Stokado is een webwinkel met alles voor opbergen en organizen. Wij verkopen handige opbergers en organizers voor in je keuken, voorraadkast, badkamer, slaapkamer en hobbyruimte.
Kom gauw een kijkje nemen en laat ons weten wat je van onze shop vindt.
De zekerheden van https://www.stokado.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Opruimen, opbergen en organizen is mijn passie. Ik word ongelooflijk blij van een goed ingerichte keuken, badkamer, voorraad- of kledingkast. Tijdens mijn studie tot professional organizer kwam ik erachter dat er erg weinig plekken zijn waar je allerlei leuke, handige opbergers van goede kwaliteit kunt kopen. Daarom heb ik eind 2020 besloten mijn interesse in de detailhandel te combineren met mijn passie voor opbergen en organizen en een webshop te beginnen in opbergmaterialen. Begin april 2021is Stokado geopend, een webshop gespecialiseerd in opbergen en organizen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.