Snelle levering en een gratis upgrade ivm niet op voorraad zijn van het bestelde artikel!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Menno Van der Pol
- Eduard
Handleiding bijvoegen maakt het installeren makelijker
Hoe zou je Strakkebus.nl beoordelen?
- Autoservice Peerdeman
Helaas 4 weken op de spullen moeten wachten, na meerdere malen contact werd meerdere keren aangegeven dat er iets fout was gegaan met verzenden en dat de spullen direct verzonden zouden worden. Echter hebben wij daar diverse keren achteraan moeten bellen is is alles in 3 verschillende zendingen over 5 dagen aangekomen. Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan dat is menselijk maar meerdere keren werkt niet zeker als er op de website word vermeld voor 16:00 besteld zelfde dag verzonden. Helaas voor ons de laatste keer dat wij iets hebben besteld zonde!
- Jannus van ligten
Geweest voor het plaatsen van een opslag syteem voor in mijn camper. ik ben erg blij mee
- Menno
Ik heb ruim 2 weken geleden besteld, vorige week is er 1 van de 3 artikelen aangekomen. Na een telefoontje (4 dagen geleden) zeiden ze dat ze er mee aan de slag gingen, tot nu toe helemaal niks van ze gehoord. Heel jammer maar ik ga hier zeker niks meer bestellen, je wordt niet op de hoogte gehouden of iets dergelijks.
- Erhem
Fijne ervaring met dit bedrijf, goed advies en onderdelen besteld