Strakkebus.nl

Strakkebus.nl

Alles voor Jouw Bedrijfswagen, Slechts één Klik Verwijderd
"Bij Strakkebus.nl vind je alles wat je nodig hebt om je bedrijfswagen te verbeteren. Met slechts één klik verwijderd, wordt het upgraden van je voertuig een fluitje van een cent."
9,0

• Geert

Top Service

• Roger
    Review voor Strakkebus.nl

Super service en snelle levering, telefonisch goed te bereiken en vriendelijk personeel wat je meteen behulpzaam te woordt staat, en je probleem meteen aanpakt. Bestel hier zeker vaker.

• Hoe beoordeel je Strakkebus.nl?

• Luke
    Review voor Strakkebus.nl

Op 30-11 besteld, binnen paar dagen het eerste deel van de bestelling binnen (Zijwindschermen Volkswagen Caddy) Het 2e gedeelte stond in backorder op de pakbon, op 08-12 gemaild met verzoek tot datum levering van in de backorder staande Dakrails Volkswagen Caddy Cargo 5, vandaag 16-12 even gebeld op het 06-nummer neemt helaas niemand op, wel voicemail achtergelaten en vandaag maar een 2e mail verzonden. Hoop dat het foutje is in communicatie en dat ik deze review alsnog wat sterren extra kan geven als het opgelost is.

• Jan

Past en werkt goed

• Edward
    Review voor Strakkebus.nl

Helaas duurde het best lang voor de NS treeplanken werden geleverd. 27 -11 besteld , 4-12 geleverd . Waarschijnlijk door drukte oid . Het monteren ging prima , pasvorm is goed.
    Duidelijke tekening erbij . Ook ideaal met instappen . Mooi systeem mbt montage . Erg blij mee !

• John Labee
    Geverifieerde klant van Strakkebus.nl

Leuke accessoires voor mijn bus en een goede service!

• ronald meijer

Top en snel geleverd.

• Amal Sherman
    Review voor Strakkebus.nl

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling! De levering was super snel binnen, wat altijd fijn is. Er was per ongeluk één artikel te weinig geleverd, maar na een kort telefoontje werd dit meteen opgelost. De volgende dag had ik het ontbrekende artikel al in huis. Geweldige service en snelle afhandeling — echt top!

• TuinNL

goede sidebars

• Geertje
    Review voor Strakkebus.nl

Goede producten goede prijs/kwaliteit verhouding en bovenal zeer prettig omgang met de mensen en zeer goede service .

• Henkjan Honing

Deels vlot geleverd

• MHZ Geo
    Review voor Strakkebus.nl

Snelle levering van de bestelde producten, montage was vrij eenvoudig.

• Rob
    Review voor Strakkebus.nl

Ik ontving helaas geen verzendbevestiging. Na contact te hebben gezocht met Nick van Strakkebus begreep ik dat het onderweg was. Product werd random in het dorp waar ik woon bezorgd, gelukkig kennen we elkaar hier en kwam het met inspanning van een dorpsgenoot alsnog goed. Treeplanken zelf zien er netjes uit. Bevestigingsmateriaal is echter fragiel (vooral de bouten, 1 brak er bij de las). Neem ruimer de tijd voor de installatie dan de 1,5 uur die er voor staat.

Antwoord van Strakkebus.nl

Hi Rob,

Bedankt voor je review. We hebben dit voorgelegd bij de transporteur, veel plezier van de treeplanken gewenst!

• Elektra PS

mooie spullen

• JTG Swinkels
    Geverifieerde klant van Strakkebus.nl

Tot heden nog niet geleverd, dus nog geen ervaring.

• Jan
    Review voor Strakkebus.nl

Snelle levering, en goede service

• Leighton Hoovelts
    Geverifieerde klant van Strakkebus.nl

Nog steeds niet alles ontvangen. De hulplijn laat de wensen over….

• René Groot
    Geverifieerde klant van Strakkebus.nl

Wachten wachten wachten bericht gestuurd. Wacht nog steeds!

• JH Veerman
    Geverifieerde klant van Strakkebus.nl

zeer goede producten goede levering met info

• De Hymer Vlogger
    Review voor Strakkebus.nl

We hebben onze Hymer camper wat geüpgrade door een AMG grill op de voorkant te plaatsen. De Strakkebus.nl heeft de grill snel geleverd voor een gunstige prijs. Binnenkort zie je de grill en de montage op mijn vlogs op YouTube!