Stress Stuffies
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 02-08-2024 stopgezet
Nadia de Goei
Ik ben mega blij met Rustilda, ze laat me heerlijk in slaap komen en ze is ook nog eens super schattig
Antwoord van Stress StuffiesBedankt voor je lieve review Nadia! Super fijn dat je zo blij bent met Rustilda ♥
Liane
Stress Stuffie werkt goed, heel blij met mijn Ontspannie.
Antwoord van Stress StuffiesSuper dat je zo blij bent met je Ontspannie! Hartstikke fijn.
Martin&Carla
Mijn dochter is super blij met haar Stuffie. We zijn inmiddels twee Stuffies rijker en zij vindt het fijn om iets in haar handen te hebben tijdens het slapen. Ik ben super goed geholpen met mijn vragen en ze kunnen heel veel dingen naar wens aanpassen. Ik raad hun zeker aan!!
Antwoord van Stress StuffiesWat een mooie review zeg! Dankjewel hiervoor. En wat super fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar Stuffie, helemaal top!
Carla
Heerlijk ontspannen slapen met mijn lavendel Stuffie. Leuk verpakt en snel geleverd, bedankt!!
Antwoord van Stress StuffiesLeuke review Carla, dankjewel! Super dat je blij bent met je lavendel Stuffie :)
Noelle Ourchane
Mooi product met een boodschap
Antwoord van Stress StuffiesDankjewel voor je review Noelle!
Leonie
Er wordt precies geleverd wat er online aangeboden wordt, een heel schattig lekker ruikend knuffeltje dat precies in je (volwassen) hand past. Het voelt lekker om erin te knijpen en eraan te ruiken. De levering was erg snel, zo’n twee dagen na bestelling had ik mijn pakketje binnen.
Antwoord van Stress StuffiesHoi Leonie, bedankt voor het delen van je ervaring! Hartstikke leuk om terug te lezen en natuurlijk heel fijn dat je blij bent met je Stuf!
Tiny
Erg leuk, fijn , lief product. Goede service!
Antwoord van Stress StuffiesHelemaal leuk om te horen! Dankjewel Tiny.
L.
Goed bereikbaar en een leuk product. Blij mee😊
Antwoord van Stress StuffiesHartstikke fijn! Bedankt voor het laten weten :)
Bianca Lindenbergh
Goede snelle en vriendelijke service, gewoon perfect!
Antwoord van Stress StuffiesWat leuk om dit terug te lezen, dankjewel!
Marieke Groenewold
Ondanks dat postnl verwarrende info over bracht het pakket snel bezorgd gekregen.
Antwoord van Stress StuffiesHoi Marieke, bedankt voor je review! Wat vervelend dat PostNL verwarrende info overbracht. Ik ben in ieder geval blij dat je pakketje wel snel bezorgd is :)
Veel ontspanning ermee gewenst!
Ingrid
Stress Stuffies zijn echt heel erg leuk. Ik had ze graag snel in bezit en heb dat bij de opmerking er bij gezet. Dezelfde dag werden ze nog verstuurd. Ik kreeg ook een persoonlijke reactie op mijn mail. Stress Stuffie doet wat ze zegt, zegt wat ze doet. Helemaal top.
Antwoord van Stress StuffiesHoi Ingrid, wat een fijne review! Heel leuk om te lezen. Dankjewel hiervoor.
Sharona Nieste
Ben er heel erg blij mee! En een heel fijn contact met Joanna echt een hele lieve vrouw ❤️💯
Antwoord van Stress StuffiesWat een super lieve review Sharona, dankjewel. Echt heel leuk om zulke contacten te hebben!
Esme van Maurik
Ik heb de stress stuffie nu een aantal weken en ik ben meer dan tevreden met de service en de stuffie zelf! Het heeft een hele aangename geur (lavendel) en werkt bij mij kalmerend en ontspannend, ik heb in 2020 een hersenbloeding en hersenvliesontsteking opgelopen waardoor ik nu NAH heb, de stuffie helpt mij op de rust momenten op de dag om te kunnen ontspannen.
Antwoord van Stress StuffiesBedankt voor je mooie review en het delen van jouw aangrijpende verhaal Esme! Ik ben super dankbaar dat de Stuffie jouw wat steun en rust mag bieden, daar doen we het voor♥
Hartsuikerhome
Wat super leuk om weg tegeven ,maar ook om zelf te houdeb.En het ruikt zo lekker. En het is voor jong en oud.
Antwoord van Stress StuffiesWat een leuke review! Dankjewel hiervoor!
Dalila Oudhoff
2x een bestelling geplaatst en beide keren binnen elke dagen in huis!
Antwoord van Stress StuffiesHoi Dalila, wat fijn dat je bestellingen zo snel binnen zijn gekomen! Bedankt voor jouw review.
Susanne Braad
Leuk verpakt en het werkt heel goed! Vanmiddag kwam het pakketje binnen en mijn dochter werd helemaal relaxed van haar stressstuffie ivm met haar adhd!
Antwoord van Stress StuffiesHoi Susanne, bedankt voor je mooie review! En wat super dat je dochter er zo van kan ontspannen. Daar doe ik het voor, super!
Kimberley
Mijn zusje stuurde dit door via Instagram en we hebben direct allebei een Stuffies
Antwoord van Stress StuffiesBedankt voor je leuke review Kimberley. Super dat jullie als zussen nu allebei een eigen Stress Stuffie hebben! Echte Stufzusjes!
V. de Waal
Zo lief, geduldig, goed advies.
Antwoord van Stress StuffiesWat een lieve review! Dat vind ik super leuk om te horen.
Annelieke Kuiper
Voor mijn dochter stuffies besteld om mee te nemen als ze het moeilijk vindt op school. Ze zijn precies zoals verwacht en omschreven. Super zacht, knuffelbaar en ruiken heerlijk. Ik kreeg een directe reactie op mijn email en ze werden op verzoek direct verzonden. Top!
Antwoord van Stress StuffiesBedankt voor het delen van je ervaring en het schrijven van een review Annelieke! Zo fijn dat je dochter ze nu kan meenemen naar school tijdens spannende momenten. Super!
Aurelia Van de Berkt
Goede service, mis wel een flesje met olie
Antwoord van Stress StuffiesHoi Aurelia, bedankt voor je sterren. Ik heb je bestelling even nagekeken, en er is geen olie besteld. Vandaar dat die er ook niet bij zat :)
Joanna