Ulrich Bulo
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij Strijklogo's enzo, wat wijst op een authentieke ervaring.
Hoe we reviews verifiëren
Hoe we reviews verifiëren
.....
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
.....
Super service en er wordt echt met je meegedacht.
Ik kan niet anders zeggen dan dat de strijklogo's van Strijklogo's Enzo echt van superieure kwaliteit zijn. Ik heb eerder hetzelfde bij een concurrent gekocht en dat was echt bagger. Wilde of niet blijven plakken of loste gewoon voor je ogen op. Zo niet met die van Strijklogo's Enzo. Instructies waren duidelijk en klopten perfect. Eventjes het strijkijzer erop en je kan de folie er daarna in 1 keer zonder problemen eraf pellen. En de tekst zit er meteen perfect op in uitstekende kwaliteit. Echt fantastisch en zeer zeker het adresje mocht ik nog een keer strijkvinyl willen bestellen!
Er was een kleine productiefout maar die is met goede klantenservice gelijk opgelost!
Via what's app gevraagd naar de opties van een strijklogo op mijn laptoptas waarvan ik niet wist waarvan hij precies gemaakt was. Kreeg meteen antwoord hoe te testen. Uitgeprobeerd en het leek goed te gaan. Dus logo besteld en nu heb ik een mooi bedrijfslogootje op mijn tas. Superbedankt!!
Logo's kwamen niet goed op de rugzak. Ik denk dat ze te klein waren. Advies was wel fijn geweest. Levering was goed hoor ;-)