Strong Desire

Strong Desire

Interieur webshop met een mix aan woonaccessoires, woondecoratie en meubels. De woonitems zijn met zorg geselecteerd en een reflectie van mijn persoonlijk stijl. De webshop combineer ik met blogs over onder andere reizen, interieur, vakantiehuizen en andere shops.
woonaccessoires woondecoratie woonkamer meubels
De zekerheden van https://strong-desire.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Desiree, 40+ lentes jong en geboren en getogen in Brabant. Inmiddels woon ik alweer meer dan 20 jaar in Alphen aan den Rijn samen met mijn man Bart, dochter Luna, zoon Figo en hond Tommy. Na de Mavo, Havo, Middelbare Hotelschool, een jaar buitenland, zelfstudie financiële administratie en uiteindelijk leidinggevende van een financiële administratie heb ik in 2018 mijn baan opgezegd. Afgelopen jaren heb ik gewerkt als freelancer op het gebied van; financiële administratie, website beheer, marketing en productfotografie. Mijn webshop in woonaccessoires, meubels en lifestyle artikelen gecombineerd met blogs is mijn kers op de taart.


Bekijk Manifest