Strong Desire

Strong Desire

Interieur webshop met een mix aan woonaccessoires, woondecoratie en meubels. De woonitems zijn met zorg geselecteerd en een reflectie van mijn persoonlijk stijl. De webshop combineer ik met blogs over onder andere reizen, interieur, vakantiehuizen en andere shops.
9,8
Filter 54 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 33 met beschrijving

• AM
    Review voor Strong Desire

Duidelijke communicatie over zowel levering als gebruik van materiaal. Goed stevig verpakt. De passie spat er vanaf. Ik hou ervan💚

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel voor deze mooie review, heel erg leuk om dit lezen! Ik denk dat ik hem nog een paar keer terug ga lezen. Lieve groet, Desiree

• Chantalle
    Review voor Strong Desire

Snel op de post gedaan alleen deed PostNl er wel heel lang over om te bezorgen. Misschien beter met DHL in zee gaan. Gekochte item is mooi en goed verpakt.

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Chantalle voor je review en de feedback mbt de vertraging in de levering. Hartelijke groet, Desiree

• Carine
    Review voor Strong Desire

Goede service! Heel tevreden met het product. Super!

Dankjewel voor je review! Leuk om te lezen. Hartelijke groet, Desiree

• Marian
    Review voor Strong Desire

Alles keurig netjes verzorgt zeker aan rader om via webshop te bestellen

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Marian voor je mooie review! Hartelijk dank hiervoor. Lieve groet, Desiree

• Billy
    Review voor Strong Desire

Black pottery besteld die heel goed verpakt en snel wrd geleverd. keurig Persoonlijk kaartje erbij met gebruiksaanwijzing. Heel fijn dit zo te ontvangen.

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel voor het geven van deze uitgebreide review. Heel erg leuk om te ontvangen! Hartelijke groet, Desiree

• Trudy
    Review voor Strong Desire

Práchtige wandhangers besteld, ze werden snel geleverd. Er zat een handgeschreven bedank-kaartje bij, dat maakt het wat persoonlijker. Ik zie de wandhangers direct zodra ik de keuken in loop en geniet er zó ontzettend van! Een echte aanrader!

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Trudy voor je review! Heel erg leuk om te lezen. Hartelijke groet, Desiree

• N.

Goede levering. Prima! Eerste keer duo set haarspullen gekocht. Heerlijk

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Nikola voor het geven van een review, heel attent!

• Eva

Heel tevreden! Leuke kaart erbij van de eigenaresse! 👍

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Eva voor je review!

• Hans
    Review voor Strong Desire

Snel, en goede zeer service

Dankjewel Hans voor je review. Hartelijke groet, Desiree

• Renie
    Review voor Strong Desire

Blij met mijn bestelling, het was eerder binnen dan verwacht. En wat attent, dat handgeschreven kaartje erbij.

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Renie voor het plaatsen van deze review, leuk om te lezen! Hartelijke groet, Desiree

• Marian
    Review voor Strong Desire

Mooie producten en goede service

Dankjewel Marian voor je review, leuk om te lezen. Hartelijke groet, Desiree

• Liesbeth Jansen
    Review voor Strong Desire

Snelle reactie en levering en een aardig kaartje bij de bestelling.

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Liesbeth voor het geven van een review. Leuk om te lezen! Hartelijke groet, Desiree

• Mariëtte Blanken
    Review voor Strong Desire

5 sterren voor deze ondernemer.

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Mariëtte voor je review. Bedankt voor het prettige contact. Hartelijk groet, Desiree

• Jo
    Review voor Strong Desire

De mokken waren eerst niet op voorraad maar kreeg een seintje toen ze er weer waren.
    Leuk geholpen en snel geregeld.
    Leuk handgeschreven kaart erbij, kortom heel goed!

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Jolanda voor je review, heel leuk om te lezen! Hartelijke groet, Desiree

• Inge
    Review voor Strong Desire

Fijne service, persoonlijk berichtje bij bezorging en goed advies.

Dankjewel Inge voor je review, leuk om te lezen! Hartelijke groet, Desiree

• Anita
    Review voor Strong Desire

Snelle goede levering, mooi product!

Antwoord van Strong Desire

Hartelijk dank voor je leuke review!

• Dick

Prima service
    Top verpakt
    Levering volgens afspraak en op tijd

Dankjewel Dick voor je review! Hartelijke groet, Desiree

• Chantalle
    Review voor Strong Desire

Snelle vervanging bij gebroken schaal en ik kreeg zelfs de keuze, vervanging of terugbetaling. Goede service, mooie shop!

Antwoord van Strong Desire

Heel fijn dat het naar wens is opgelost. Dankjewel Chantalle voor het geven van review Hartelijke groet, Desiree

• Corina
    Review voor Strong Desire

Zoals altijd goede service en snelle levering en als je niet tevreden bent is dat geen probleem ook. Dan word dat netjes opgelost en vlug ook.

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Corina voor je review. Heel fijn dat alles naar wens is opgelost. Hartelijke groet, Desiree

• Els
    Review voor Strong Desire

Geweldige mooie spullen ontvangen! Snelle verzending, top service!

Antwoord van Strong Desire

Dankjewel Els voor het geven van een review en het prettige contact. Hartelijk groet, Desiree