Studio Keutels
Studio Keutels is een kleinschalige ontwerpstudio met een herkenbare eigen stijl en collectie. Onze stijl kenmerkt zich door eenvoud, is liefdevol zowel in uitstraling als productiewijze en laat zich het beste samenvatten als ‘wijsheid met een knipoog’. Onsze belangrijkste missie is mensen laten glimlachen en de wereld een beetje mooier maken.

De collectie is, naast onze eigen shop, te koop in verschillende (web)winkels in de Benelux. Tevens kun je bij Studio Keutels terecht voor illustraties en ontwerpen in opdracht. Geboortekaartjes, trouwkaarten, illustraties voor aan de wand, (boek)illustraties, alles is uniek en volledig afgestemd op jouw wensen en verhaal.

Omdat we ongelooflijk blij zijn met jou als klant, vinden we goede klantenservice en persoonlijk contact heel belangrijk.
De zekerheden van https://www.studiokeutels.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.