Studio Nessah
Een leuke shop met unieke en zelfgemaakte wenskaarten en designs. Maak jezelf én anderen vandaag nog blij met een leuke kaart! Ook kun je op mijn site terecht voor leuke tutorials, tips en tricks over handlettering of zelf kaarten maken.
De zekerheden van https://www.studionessah.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Op 1 maart 2021 heb ik de stap gezet om mijn hobby naar een hoger niveau te tillen en een webshop te starten. Al een paar jaar ben ik actief op Instagram met lettering en aquarel en maak ik altijd graag kaarten voor bekenden. Nu heb ik een aantal hele vrolijke, unieke en lieve wenskaarten gemaakt voor iedereen om te versturen. Het lijkt me geweldig als er kaarten van mij door de brievenbus glijden en mensen een glimlach krijgen als ze de gele envelop open maken. In de toekomst zou ik mijn webshop graag uitbreiden met andere designs en producten.


Bekijk Manifest