Studio Patries
Als illustrator en vormgever ontwerp ik graag drukwerk waar jij vrolijk van wordt, ook illustreer ik graag jouw communicatie portretjes waarmee jij jouw personal branding origineel maakt en scan ik graag jouw website om deze daarna zelf of door mij een make-over te geven.
website-ontwerp communicatiemiddelen marketing
De zekerheden van https://www.studiopatries.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Patricia, de ondernemer achter Studio Patries.
Graag teken ik illustraties waar jij vrolijk van wordt en die jouw vrolijke kant laten zien. Beeld zegt meer dan 1000 woorden en zijn daarmee perfect om jouw boodschap te verduidelijken. Vraag vooral vrijblijvend naar de mogelijkheden voor illustraties op maat.

Nieuw
Met het vrolijke poppetjes bundel kun jij in jouw communicatie opvallen tussen de rest en jouw spontane kant laten zien. Daarnaast is het een leuke en voordelige kennismaking met de voordelen van zakelijk tekenen.


Bekijk Manifest