Studio de Rijk
In de webshop vindt je producten waar je blij van wordt en het een feestje is om aan iemand te geven, of gewoon voor jezelf te houden als cadeautje!

De producten in de webshop zijn licht/fris en grotendeels handgemaakt. Ik ontwerp met veel liefde en oog voor detail. De keuze van fijne materialen vind ik erg belangrijk. Geïnspireerd op het dagelijks leven en de kleine gelukjes in het leven. Zoals een mooie vorm in de natuur, of tijdens het spelen met de kinderen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.