Stukadoor-Shop.nl

Stukadoor-Shop.nl

Stukadoor-Shop.nl is de webshop voor de echte stukadoor. Als Stukadoor heb je een druk bestaan, onze shop bied hierbij verlichting. Je besteld eenvoudig, en snel als je gereedschappen online.
De zekerheden van https://www.stukadoor-shop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een goede webwinkel met gereedschap voor de echte stukadoor. Iets wat in onze ogen nog miste op het internet. Daarnaast streven wij naar snelle levering en een uitmuntende service. Ook onze verzendkosten houden wij laag. Ook bij grote en lange pakketten. Een goed assortiment met de juiste producten uit eigen voorraad inclusief een degelijk advies.


Bekijk Manifest