Stylingathome
StylingAtHome is er om jouw huis leuker en gezelliger te maken! We maken alle producten in onze eigen werkplaats en volgen de laatste interieurtrends. Wij leveren onze artikelen door heel Nederland, België en Duitsland. Er is altijd wel een accessoire te vinden dat in jouw interieur past.
De zekerheden van https://www.stylingathome.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij van Stylingathome hebben een passie voor hout en ondernemen. Wij staan voor onze producten welke afkomstig zijn uit onze eigen werkplaats te Rucphen (Noord-Brabant). Wij vinden betrouwbaarheid, service en kwaliteit zeer belangrijk Daarom onderschrijven wij dit manifest, wij staan namelijk voor onze kwaliteits artikelen.

Ronald
Eigenaar en oprichter van Styling At Home


Bekijk Manifest