Subsports Performance wear

Subsports Performance wear

Sub-Sports.nl heeft een uitgebreide range aan functionele sportkleding voor dames, heren en kinderen. In totaal hebben wij meer dan 3000 unieke kledingstukken verdeeld over 5 productgroepen. Wij kunnen dan ook te zeggen dat wij een specialist zijn in thermo- compressie en functionele onderkleding.
Bij Sub-Sports.nl gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Dit zorgt ervoor dat elk kledingstuk was na was zijn eigenschappen behoudt. Probeer het zelf, wij beloven u een fantastisch product dat aan alle verwachtingen voldoet.
De zekerheden van http://www.sub-sports.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.