Beoordeeld met een 8,7 door 6 klanten

Subsports Performance wear
Sub-Sports.nl heeft een uitgebreide range aan functionele sportkleding voor dames, heren en kinderen. In totaal hebben wij meer dan 3000 unieke kledingstukken verdeeld over 5 productgroepen. Wij kunnen dan ook te zeggen dat wij een specialist zijn in thermo- compressie en functionele onderkleding.
Bij Sub-Sports.nl gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Dit zorgt ervoor dat elk kledingstuk was na was zijn eigenschappen behoudt. Probeer het zelf, wij beloven u een fantastisch product dat aan alle verwachtingen voldoet.
De zekerheden van http://www.sub-sports.nl
8,7
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- btw
- NL109520129B01
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2017
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen