Suez Thee
Cynthia
Heerlijke thee!
Mieke Kuiper
Een topzaak met topthee van een topvrouw!
Hoe beoordeel je Suez Thee?
Rebecca Paay
Heerlijke thee ! Uitgebreid assortiment en ik kreeg een zakje thee cadeau !
Monica Smit
Goede, vriendelijke en snelle service. Mooi en persoonlijk verpakt! Heerlijke thee!!
Lindsay Ameerun
Heerlijke theeën zoals altijd, en super vriendelijke service! Ik ga zeker vaker bestellen bij Annemarie!
Anoesjka van Moorselaar
Snelle levering. Heerlijke thee. Bedankt!
Antwoord van Suez TheeBeste Anoesjka, dankjewel voor jouw mooie recensie!
Sandra Wandke
Het is een feestje om bij Suez thee te bestellen, onwijs lekkere thee en de zending altijd met zorg verstuurd
Antwoord van Suez TheeBeste Sandra, voor mij is het een feestje om reviews als de jouwe te lezen, dankjewel! lieve groet, Annemarie
Linda Schouten
alles top geleverd, heerlijke smaak!!
Antwoord van Suez TheeBeste Linda, dankjewel voor jouw 5 sterren. Geniet er lekker van!
Sanne Bark
Fijne bediening, groot assortiment en dichtbij op te halen.
Antwoord van Suez TheeBeste Sanne, geniet er lekker van, dankjewel!
Marlies
De bestelling was met veel liefde en aandacht ingepakt. Ik ben er erg blij mee!
Antwoord van Suez TheeBeste Marlies, dankjewel en geniet er lekker van!
Sandra Berkhout
(H)eerlijke thee en eerlijke prijzen!
Antwoord van Suez TheeBeste Sandra, dankjewel voor jouw mooie review!
Marieke van Dokkum
Heerlijke thee, mooi ingepakt, zou als een leuk cadeau gestuurd kunnen worden. Snel verstuurd.
Antwoord van Suez TheeHoi Marieke, altijd een feestje om voor jullie ene bestelling in te mogen pakken, geniet er lekker van. Lieve groet, Annemarie
Birgit Hankart
Snelle service , een heel aardige , vriendelijke “theedame” , ik heb het afgehaald in haar winkeltje.
Antwoord van Suez TheeBeste Birgit, wat een lief bericht, dankjewel, je bent altijd welkom hoor!
Mariël van de Geer
Snelle levering, lekkere thee
Antwoord van Suez TheeBeste Mariël, geniet er lekker van, dankjewel voor jouw mooie sterren!
Claudia Greuter
Heerlijke thee en goede service een ruimen keuzen en heb je vragen kan je de altijd stellen.
Antwoord van Suez TheeDankjewel voor jouw mooie recensie Claudia, tot de volgende keer! Hartelijke groet, Annemarie
Rieks Westerhuis
Netjes verpakt en snelle levering
Antwoord van Suez TheeBeste Rieks, fijn dat je tevreden bent, tot de volgende keer! Lieve groet, Annemarie
Marja Bakker
Vlotte levering. Erg mooi ingepakte producten.
Antwoord van Suez TheeBeste Marja, fijn dat je tevreden bent. Waren de bekers geen cadeautjes? ik hoop dat je ze met plezier hebt weggeschonken. Hartelijke groet, Annemarie
Jessy de Boer
Heerlijke thee, altijd mooi verzorgd met een persoonlijke touch.
Antwoord van Suez TheeBeste Jessy, ook al wat jaartjes trouwe klant, fijn om je steeds weer terug te zien! Lieve groet, Annemarie
Claudia Pieron
Heerlijke thee. Goede service. Wordt altijd weer blij van mijn aankoop.
Antwoord van Suez TheeDankjewel Claudia, al een aantal jaar trouwe klant en altijd leuk om je weer terug te zien. Dankjewel ooo je mooie sterren! Lieve groet, Annemarie
Nanda Oortwijn
Snelle levering, en beantwoorden van mails. En ook vriendelijk ondanks mijn vele vragen.
Antwoord van Suez TheeBeste Nanda, Geen vraag teveel hoor, geniet lekker van de thee en ik hoop dat het je blijft ondersteunen bij het slapen. Ik heb lig goed nieuws, hij blijft voorlopig nog in het assortiment! Lieve groet, Annemarie