Sugheely
Sugheely.nl is een klein en persoonlijke webshop, gerund vanuit huis. Ik kies mijn producten zorgvuldig en let daarbij vooral op dat ze kleurrijk zijn. Geef jouw outfit meer kleur! Ik sta dagelijks voor je klaar van 9:00 tot 17:00 en je kunt me 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken per e-mail.
De zekerheden van https://www.sugheely.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Sugheely en ik ben dol op kleurrijke sieraden en accessoires. Zoveel dat ik een eigen webshop heb opgezet. Maandelijks gaat de zoektocht naar originele damessieraden verder en ik vul mijn assortiment voortdurend aan. In mijn webshop vind je stijlvolle, stoere, lieve, kleurrijke sieraden. Geweldig om zelf te dragen of om cadeau te geven!


Bekijk Manifest