Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Sun Eclipse heeft 0 4 ster reviews 0
Sun Eclipse heeft 0 3 ster reviews 0
Sun Eclipse heeft 1 2 ster reviews 1
Sun Eclipse heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Isabel

Dit is het vreselijkste product ooit. De leveringstermijn was meer dan 6 weken. Wat belachelijk is voor een gewoon geknipt doekje dat niets voorstelt. Je ziet op de website quasi geen foto's van hoe de langs binnen gemonteerde doeken er aan de buitenkant uitzien. Bespaar u de moeite: in 1 woord: goedkoop. Zag er zó vreselijk uit dat we alles er weer afgehaald hebben. Voorheen heb ik squid raamfolie gehad: die zag er mooi uit en deed vermoedelijk meer. Door de grote opening tussen raam en doek zal het ook zeer weinig uithalen als ze aan de binnenzijde gemonteerd zijn.

2. Johan

Meerdere zuignappen, die Sun Eclipse levert, laten los ondanks het opvolgen van de montage instructies. Dit is geen op zich zelf staand geval. Drempels worden opgeworpen om klachten gehonoreerd te krijgen (o.a. kosten voor opsturen/terug ontvangen van zuignappen wordt bij klant gelegd: dit onder het mom dat men de zuignappen zelf willen testen'). Mijn advies voor mensen die zonnewering overwegen: kijk goed naar de algemene voorwaarden - bij klachten trek je als klant bij dit bedrijf altijd aan het kortste eind. Het geschil is niet opgelost, maar inmiddels heb ik een alternatief gekozen.

3. Hoe zou je Sun Eclipse beoordelen?

4. Eric

Na veel over en weer mailtjes, omdat dit bedrijfje telefonisch niet bereikbaar is, eindelijk na maanden onze Sun Eclipse screens ontvangen. Onze opgemeten maten werden verkeerd overgenomen en de kleur was ook niet zoals door hen was bevestigd. Onze klacht werd niet serieus genomen want je hoort niets meer van Sun Eclipse. Erg véél ergernis voor vele honderden euro’s. Nooit meer!

5. Erna

Wij hebben een serre aan ons huis waar het in de zomer heel erg warm wordt. Sinds we de screens van Sun Eclipse hebben gemonteerd is het in onze serre een stuk aangenamer. Montage van de screens was eenvoudig en de zuignappen blijven goed zitten, ook bij harde wind. Al met al zijn wij zeer tevreden!

6. Sabine

1 ster is nog teveel! De zuignappen blijven met geen mogelijkheid zitten, telkens laat er weer eentje los waardoor het scherm gaat klapperen en makkelijk van het raam zou kunnen waaien. Ik heb alle instructies zorgvuldig en tot 5 maal toe nauwlettend opgevolgd maar het helpt niks. Ik heb hierover contact opgenomen met Suneclipse maar ik ben afgescheept met dat het sowieso aan mij ligt: ik zou het niet goed gemonteerd hebben; een oneffen raam hebben; de zuignap op de kitrand hebben geplaatst; folie op het raam hebben; of andere redenen waardoor het sowieso aan mij zou liggen. Ook al geef ik aan