SuperZero
SuperZero verkoopt action figures voor verzamelaars. Star Wars, Marvel, Transformers, McFarlane, Power Rangers, G.I. Joe, NECA en meer. Zorgvuldig verpakt,14 dagen niet goed geld terug en een groot assortiment.
De zekerheden van https://www.superzero.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Superzero is een klein bedrijf die in tegenstelling tot de grote aanbieders echt met de klant meedenkt. We snappen dat de producten die wij verkopen in het bezit komen van verzamelaars en de producten dus in een perfecte staat bij de klant aan moeten komen. We letten dan ook extra op de verpakking en verzending van producten. De producten die we verkopen worden vanuit een eigen magazijn verzonden waardoor we goed de kwaliteit en unieke eigenschappen van de producten zelf in de gaten kunnen houden. Elke klant is belangrijk voor ons en wij streven naar een 5 sterren tevredenheidsniveau voor elke levering.


Bekijk Manifest