SuperheldenShop

SuperheldenShop

Superhelden shop is er voor alle kleine en grote superheroes! Van onder tot boven gekleed in kleding met een superheld. Welke kind wil dat nu niet? zie jij dat blije koppie van jouw kleine superheld al voor je? Ook superhelden hebben een kamer nodig waar ze kunnen uitrusten om weer vol power aan een nieuwe dag te kunnen beginnen. Maar ook een kamer waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en grootse avonturen kunnen beleven. Een echte superheldenkamer dus! Of het nu gaat om een babykamer of een kinderkamer, voor iedere leeftijd is er een bijpassend kamertje.
9,5
Filter 1037 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 668 met beschrijving

• Sandra Jansen
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Ik had de levering direct doorgestuurd naar een collega. Nadat ik een mail had gestuurd met de vraag of er een kaartje met een tekst bij mocht was dit geen enkel probleem en werd dit direct geregeld. Collega is heel erg blij en ik ben heel blij met de service en hulp die ik kreeg hiermee.

Antwoord van SuperheldenShop

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Tot ziens in de superheldenshop, groetjes Monique

• Jeannet Van der deen
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Heel erg mooi en snel geleverd

• Hoe beoordeel je SuperheldenShop?

• Arthur
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Snelle levering en er werd zelfs een extra print meegestuurd👍

veel plezier ervan.

• Heike

Snel, goed verpakt.

• Jennie
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Goed advies bij het uitzoeken van mijn product. Snelle levering. Alles tip-top!

Wat lief! Graag gedaan, tot de volgende bestelling! Groetjes Monique

• Puri Montanes
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Geweldige service. Veel keus. Goede kwaliteit.

Antwoord van SuperheldenShop

dankjewel voor jouw review

• Claudia Berger
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Product kwam prima binnen. Met een goede omschrijving dachten we dat het makkelijk was om het op het product te strijken..... niets bleek minder waar het deed niet wat in de omschrijving stond en we hebben de stappen juist uitgevoerd. Dit was weggegooid geld......

Antwoord van SuperheldenShop

Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met de strijkapplicatie, ik ben best benieuwd op wat voor materiaal u het heeft geprobeerd te strijken. Ik krijg eigenlijk nooit klachten over de strijkapplicaties dus ben benieuwd wat er mis is gegaan.

• Esther Van Winden
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Snelle levering, mooie strijkapplicatie en een persoonlijk kaartje erbij!

• Natasha
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Echt heel mooi gebleven!!!

• Jessica De Rocker

Snelle levering!

• Lisa
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Heel goed geholpen. Kreeg een foto met bevestiging voor het ontwerp! Echt heel attent om dit te doen. Vervolgens snel in huis. Heel blij mee!

Antwoord van SuperheldenShop

Wat fijn! dankjewel voor jouw review.

• Chm

Mooi en leuk

• Rini van Ommeren

3 vd 5 keykoorden is het clipje al stuk

Antwoord van SuperheldenShop

Wat vervelend dat het clipje stuk is, jammer dat u al een negatieve review plaatst terwijl wij nog aan het mailen waren over een oplossing hiervoor, ik mis nog 2 foto's van de keycords, ik hoop deze nog te ontvangen. Met vriendelijke groeten, Monique

• Daniel H
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Wat een originele cadeaus zeg maar dat zegt niets zonder een goede klantenservice. Monique, wat een fijne service en topwinkel, complimenten!

Het contact verloopt vriendelijk en professioneel, en je voelt je echt gehoord als klant. Niets is teveel gevraagd.

Net als een echte superheld de gehele dag (incl weekend) bereikbaar. Er wordt supersnel op vragen gereageerd en het cadeautje is nog sneller geleverd dan verwacht. Kortom, een dikke 5 sterren voor deze service met een cape!

Wow!! dankjewel voor jouw enthousiaste mooie review! Liefs Monique

• Judith Verkade
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Snelle levering, was met 2 dagen binnen! Goede kwaliteit en leuk om te geven!

Antwoord van SuperheldenShop

wat fijn om te horen! Groetjes monique

• Desiree
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Snelle reactie op mijn vraag en wat een geweldige service!

• Maria Diepeveen
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Hele leuke tas mooi bedrukt en snelle service Dankjewel

• Lizzy
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Artikelen netjes en stevig verpakt. Vooral ook een snelle afhandeling van mijn bestelling!

• Patricia van HealthyLijf
    Geverifieerde klant van SuperheldenShop

Snelle service en producten van uitstekende kwaliteit, prettige en duidelijke communicatie

• Maria
    Review voor SuperheldenShop

Mijn superheld was er blij mee..handig tasje..niet zo lomp groot handig formaat mooi bedrukt!

Antwoord van SuperheldenShop

Leuk om te horen, veel plezier van de superhelden tas! groetjes monique