Sweet Home Trends

Sweet Home Trends

Bent u op zoek naar unieke handgemaakte woning decoraties als verrijking van uw interieur? De stijl van Sweet Home Trends zou omschreven kunnen worden als Elegant, Warm en Organisch. Van de elegante eenvoud tot complexe patronen en vormen. Daarnaast bent u ook nog is duurzaam bezig, bij ons is de blik op de toekomst. Onze ontwerpen strekken zich uit over een heel gamma van stijlen, neem gerust een kijk in onze collecties. U vind gegarandeerd iets unieks, wat u nog niet eerder gezien heeft. Breng de warmte in huis
De zekerheden van https://sweethometrends.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.