Synx Store
Luc Aerts
Frans van der Heijden
Snelle en correcte levering
Product voldoet aan de wensen van ons.
Hoe beoordeel je Synx Store?
Thomas van Deursen
Netjes op tijd en volgens afspraak geleverd
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je recensie, Thomas. Super dat je tevreden bent met de levering. Veel plezier ermee.
r.j.v.
3 dagen
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review. Vanwege drukte rondom de feestdagen kan het zijn dat het iets later bezorgd wordt dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor. Hopelijk ben je wel tevreden met het product!
Ja Seuren
Er was een fout gemaakt bij synx. Het huisnummer was overgenomen. Maar dat werd na een eerste bericht snel gecorrigeerd.
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review en fijn dat we het snel konden herstellen. Veel plezier met je aankoop! 🙂
Ed Van knijff
👍👍👍👍👍
Antwoord van Synx StoreSuper dat je positief bent over je ervaring met ons, Ed. 😀
Rob Badoux
Uitstekend geholpen bij een probleem. Denken mee en komen met een adequate oplossing
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review, Rob. Fijn dat we tot een gewenste oplossing konden komen. 🙂 Laat gerust weten als je nog vragen hebt.
Hilde Remmelzwaal
Bestellen was makkelijk! En ging flot
Antwoord van Synx StoreDat is fijn om te lezen, Hilde. Bedankt! 🙂 We proberen het bestelproces inderdaad zo eenvoudig mogelijk in te richten.
Katarzyna Ceglarska
Is goed
Antwoord van Synx StoreDat horen we graag, bedankt Katarzyna! 🙂
Anja van Huuksloot
Bestelling netjes op tijd bezorgd en goed verpakt
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je beoordeling, Anja. Fijn om te horen dat je de bestelling al snel in huis had. 🙂
Ton de Vink
Bestelling compleet ontvangen, jammer dat het niet de volgende dag was.
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review Ton en fijn dat je de aankoop binnen hebt. Vanwege drukte rondom de feestdagen is het mogelijk dat bestellingen iets later arriveren, excuses hiervoor. Laat gerust weten als je nog vragen hebt.
Özlem Azdural/Atalay
Erg snelle levering. Kwaliteit is prima 👍thanks
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review en fijn dat je te spreken bent over de kwaliteit, Ozlem!
Guus Caenen
Goede prijs goed materiaal
Antwoord van Synx StoreSuper dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs, Guus. Bedankt voor je review!
Tini Van Dijk
mooi spul
Antwoord van Synx StoreGoed om te horen, Tini. Veel plezier ermee!
Hans noordervliet
Heb de bestelling binnen zeer tevreden ermee
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review, Hans. Fijn dat je de bestelling hebt ontvangen. Laat gerust weten als je nog vragen hebt.
anoniem
Snel bezorgd en goed product!
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je beoordeling! Fijn dat je het product al snel in handen had. 🙂
Aart
Alles naar wens gegaan
Antwoord van Synx StoreDat horen we graag, Aart. Bedankt voor je review! 🙂
Leonie
Goed gaskooktoestel.. Stevig genoeg om pan op te zetten
Antwoord van Synx StoreWat leuk dat je bij ons je gaskooktoestel hebt gekocht, Leonie. Veel (kook)plezier ermee!
Albert Oost
Prima produkt en snelle levering.
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je beoordeling, Albert. 🙂 Fijn dat je blij bent met het product en de levering. Laat gerust weten als je nog vragen hebt.
Jessy
Goede service.
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review, Jessy. Super om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankoop. 🙂