Synx Store

Synx Store

Synx Store, opgericht in 2021, heeft zich gevestigd als een leidende speler in de wereld van huis- en tuingereedschap. Sinds onze oprichting streven we er voortdurend naar een assortiment van de beste kwaliteit aan te bieden, met een constante prijs-kwaliteitsverhouding.
8,9
Filter 288 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 144 met beschrijving

Taal

• Jonk
    Geverifieerde klant van Synx Store

Snelle levering,echter op site niet goed zichtbaar voor mij of er een steelgat inzat wat dus niet het geval was.

• henk van dijk

snelle levering, goed verpakt

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor het delen van je ervaring, Henk. Goed om te horen dat alles snel is aangekomen. Tot de volgende keer!

• Hoe beoordeel je Synx Store?

• Bart Drüggen
    Geverifieerde klant van Synx Store

Snelle levering en duidelijke communicatie

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Bart! Fijn dat de levering vlot ging en dat de communicatie duidelijk was. Daar doen we het voor :)

• Jan Kuiken

Snelle levering, goed verpakt

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review en bestelling, Jan! Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering.

• Ruud Halfens

Snel geleverd.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je beoordeling, Ruud! Fijn om te lezen dat je het product al snel in huis had. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

• Mies
    Geverifieerde klant van Synx Store

goede kwaliteit tuinzeef, heel snel geleverd

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je beoordeling, Mies! Goed om te horen dat de tuinzeef aan je verwachtingen voldoet.

• Fred De Locht
    Geverifieerde klant van Synx Store

Ik had een probleem met de bezorging en via de chat is alles keurig en snel opgelost. Ook tevreden over het product; goede prijs-kwaliteit verhouding.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Fred. Fijn dat je ons even liet weten dat er iets misging met de bezorging. Zo konden we het snel voor je oplossen. Excuses voor het ongemak, maar we zijn blij dat je tevreden bent met het product en de prijs-kwaliteitverhouding!

• Andre De Ruiter
    Geverifieerde klant van Synx Store

Mooie site goed product en alles super snel besteld en geleverd, 100% tevreden klant. Dus zo kan het dus ook.

Antwoord van Synx Store

Dat is een leuke review, bedankt Andre. Fijn dat je tevreden bent met het product en de levering. Tot de volgende keer!

• C.
    Geverifieerde klant van Synx Store

Duurde iets langer dan verwacht.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review! Dat is vervelend en onze excuses hiervoor. We hopen dat het product verder naar wens is. Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag.

• Arjen de Leeuw

Snelle levering, goed verpakt

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Arjen! Goed om te horen dat alles snel is aangekomen.

• Elisabeth V.
    Geverifieerde klant van Synx Store

De doos was helemaal ingedeukt bij aankomst (zo afgeleverd bij de vervoeder) De vervoerder heeft er een foto van gemaakt. Gelukkig is dit product - voor zover ik kon zien- niet beschadigd. Geen idee waardoor de doos zo beschadigd was.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Elisabeth. Vervelend dat de doos beschadigd is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het lijkt tijdens het verzendproces te zijn gebeurd. Onze excuses daarvoor. Goed om te horen dat het product zelf niet beschadigd is. Mocht je toch nog een vraag hebben, stuur ons dan gerust een e-mail (info@synxstore.nl).

• Marijke Merveillie

Helemaal goed

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je beoordeling, Marijke! Fijn om te weten dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer.

• Joop van Kats
    Geverifieerde klant van Synx Store

Goede informatie levering wat later dan aangegeven.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Joop. Goed om te horen dat je tevreden bent met de informatie. Onze excuses voor de vertraging bij de pakketbezorger. Laat gerust weten als je nog vragen hebt.

• Henk Schipper
    Geverifieerde klant van Synx Store

snel in huis en betaling eenvoudig

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Henk! Leuk om te horen dat de bezorging en het bestelproces naar wens waren.

• Willy en Martine Coppers-Gijbels

Werd snel geleverd

Antwoord van Synx Store

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de bezorging. Bedankt voor de review Willy en Martine!

• Conny Jansen
    Geverifieerde klant van Synx Store

Snelle levering en goed verpakt

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor het delen van je ervaring, Conny. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. Graag tot een volgende keer!

• Jan Nouwens

Goede eerste kennismaking.
    Levering was vertraagd door transporteur. Verder alles compleet en volgens spec.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Jan! Jammer van de vertraging bij de pakketbezorger. Onze excuses hiervoor, maar fijn dat alles verder compleet en volgens verwachting is. Graag tot een volgende keer.

• Hubertus
    Geverifieerde klant van Synx Store

Pomp werkt tot nog toe goed , vraag me af of de afdichtingsringen in de pomp bestand zijn tegen azijnzuur 10% . Dit wordt door leverancier niet aangegeven. Spreken over zuurbestendig pomp , het reservoir kan dan wel zuurbestendig zijn, maar de afdichtingsringen in het pompmechanisme moeten dat ook zijn . Rubberen ringen moeten gemaakt zijn van EPDM rubber , die zijn zuurbestendig.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je uitgebreide review en scherpte, Hubertus. Je opmerking over de afdichtingsringen nemen we zeker mee. Voor specifieke toepassingen raden we aan om even contact met ons op te nemen, zodat we kunnen meedenken over de juiste oplossing. Laat het vooral weten als je hier nog vragen over hebt!

• Koenraad Mortelmans
    Geverifieerde klant van Synx Store

De oplossing om het opgestapelde residu in mijn regenput te ruimen,vooral dennenaalden.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je beoordeling, Koenraad! Fijn dat het een goede oplossing is. Dennenaalden kunnen behoorlijk hardnekkig zijn.

• Peter Petersen
    Geverifieerde klant van Synx Store

Pedaalemmer besteld. Is op voorraad. Bestellen voor 16:00 uur, morgen in huis. Nou niet dus. Afgelopen maandag om 10:10 uur besteld. Het is nu woensdagavond en nog geen pedaalemmer gezien.
    VERVOLG
    Donderdagmoren al kreeg ik een reactie van Synx Store. Heel erg netjes! Volgens Synx Store was de bestelling bij de vervoerder (GLS) zoekt geraakt. Maar ze zouden ervoor zorgen dat ik de pedaalemmer beslist vandaag (vrijdag) zou ontvangen. En dat is gebeurd. Ik heb 'm binnen! Keurig afgehandeld! Vier sterren.

Antwoord van Synx Store

Bedankt voor je review, Peter. Erg vervelend om te horen, onze excuses hiervoor. We hebben direct gekeken en zagen dat het pakket op tijd is verzonden, maar het lijkt helaas zoekgeraakt te zijn bij de pakketbezorger. We zorgen dat je het uiterlijk morgen alsnog ontvangt.