Synx Store
Wilma
Prima verzorgd, snel geleverd
Antwoord van Synx StoreBedankt voor uw positieve feedback. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de verzorging en de snelle levering.
Dinand
Snelle levering; evt. problemen adequaat en snel opgelost.
Antwoord van Synx StoreBedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat eventuele problemen naar tevredenheid zijn opgelost. Graag tot een volgende bestelling.
Hoe beoordeel je Synx Store?
Nathalie Teisman
Door de weersomstandigheden werd de levering later.
Antwoord van Synx StoreDank u wel voor uw review en begrip. Helaas konden de weersomstandigheden invloed hebben op de bezorging. Fijn dat de bestelling alsnog goed is aangekomen.
Ton Haaima
Snelle levering, goed product, scherp geprijst
Antwoord van Synx StoreBedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het product en de prijs. Veel plezier met uw aankoop!
Bek
Heb mijn bestelde sneeuwschep nog steeds niet ontvangen. Wel een heel trage verzending . Hoe kan je mij nu al om een reactie vragen dat ik nog niet eens het bestelde heb ontvangen.
Antwoord van Synx StoreBedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Voor vragen over de levering vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen via info@synxstore.nl
, zodat onze klantenservice dit direct voor u kan nakijken. -
Macy Weij
Prima
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens is!
P Feenstra
Niet zo snel als aangegeven wordt
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je feedback. Vervelend dat de levering niet zo snel was als aangegeven. We doen ons best om levertijden zo duidelijk mogelijk te communiceren en nemen je opmerking serieus.
J. Nielen
correcte levering
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering correct is verlopen. We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Rudi De Bondt
snelle service, en zeer kwalitatief artikel dat perfect doet wat ervan verwacht wordt. De stevige grijper kan vrij vaste vervuiling losmaken en wegnemen.
Binnen de kortste keren was dan ook het probleem opgelost.Antwoord van Synx StoreBedankt voor je uitgebreide review! 😊
Mooi om te horen dat de service snel was en dat de grijper van stevige kwaliteit is en precies doet wat je ervan verwacht.
Fijn dat het probleem zo snel is opgelost! 💪 -
Beertjecollacol
Duidelijke site, goedkope prijs, snelle levering, goede update en geen verzendkosten! Top
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je mooie review! 😊
Fijn dat je onze site duidelijk vindt en tevreden bent over de prijs, levering en updates.
En natuurlijk mooi meegenomen dat er geen verzendkosten zijn. Top! 👍 -
Amy De Vries
Snelle levering! Mijn bezorging kon niet sneller!
Antwoord van Synx StoreDank je wel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de levering zo snel was. Daar doen we ons best voor! 🚚💨 -
HS
Stevige kwaliteit , practischer en goedkoper dan de bouwmarkten.
Antwoord van Synx StoreDank je wel! Mooi om te horen dat je de kwaliteit stevig vindt en dat we voordeliger zijn dan de bouwmarkt 💪
Eric De Preter
Correcte en snelle levering van het bestelde item. De korting was meegenomen :)
Antwoord van Synx StoreBedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat de levering snel en correct was en dat de korting goed is toegepast.
We hopen je snel weer terug te zien bij Synx Store! -
Karine Quintelier
Top service !
Antwoord van Synx StoreDank je wel voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je onze service als top hebt ervaren!
Maxim Yurkov
I still haven't received my order. It's been stuck in sorting at DPD for about a week.
Upd: But The online store team immediately contacted DPD and resolved my issue.Antwoord van Synx StoreWe’re sorry to hear that you haven’t received your order yet. We have created a case with DPD. Please contact us at info@synxstore.nl , so we can resolve this as soon as possible.
Ed van Dam
Alles prima, maar levering was de dag na de opgegeven uiterlijke datum….
Antwoord van Synx StoreDank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles verder naar wens was. Jammer dat de levering iets later was dan verwacht. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
John van der Burgh
Na wat geduld gehad te hebben, het produkt ontvangen.
Antwoord van Synx StoreBedankt voor uw review. Excuses voor het wachten en fijn dat het product is ontvangen 😊
CCJ van Hoven
Top service en netjes afgeleverd
Antwoord van Synx StoreGoed om te horen dat alles netjes is afgeleverd. Bedankt! 📦😊
BK
Het product is uitstekend. Het heeft alleen vanaf moment van bestellen 10 dagen geduurd voor ik het had. De communicatie over het verzenden had duidelijker gekund. Ik bleef nu tussen wal en schip en de status bleef lang op onduidelijk.
Antwoord van Synx StoreDank u voor uw feedback. Helaas had de vervoerder vertraging opgelopen door de afgelopen weersomstandigheden. Onze excuses voor het ongemak en de onduidelijke status. Wij nemen uw opmerking over de communicatie mee ter verbetering.
Anoniem
Heb 7 januari een schep besteld, heb dit nooit ontvangen. helaas ook niks meer gehoord van dit bedrijf. Wil mijn geld terug stelletjes. dieven!!
Antwoord van Synx StoreWij zien dat uw pakket nog bij de vervoerder ligt.
Neemt u alstublieft contact met ons op via info@synxstore.nl, dan helpen wij u graag verder.