TD Comfort
TD Comfort heeft een breed assortiment en kennisniveau als het gaat om Domotica oplossingen voor in en rond het huis. Als wij eerlijk mogen zijn is ons bedrijf ontstaan uit luiheid. Iedere dag de gordijnen handmatig open en dicht doen, terug lopen naar de lichtschakelaar omdat het licht nog aan staat. Opstaan en de film op pauze zetten, om er vervolgens achter te komen dat je slachtoffer bent van belletje trek.

Door deze ‘eerste wereld problemen’ op te lossen met domoticaoplossingen ging er een wereld voor ons open. De mogelijkheden vandaag de dag zijn onbeperkt. En ook de betaalbaarheid in combinatie met kwaliteit zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar huis kan voorzien van de modernste snufjes.

Door de combinatie van ons productportfolio en kennis ben je bij ons aan het goede adres.
De zekerheden van https://www.tdcomfort.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.