TD Comfort
TD Comfort heeft een breed assortiment en kennisniveau als het gaat om Domotica oplossingen voor in en rond het huis. Als wij eerlijk mogen zijn is ons bedrijf ontstaan uit luiheid. Iedere dag de gordijnen handmatig open en dicht doen, terug lopen naar de lichtschakelaar omdat het licht nog aan staat. Opstaan en de film op pauze zetten, om er vervolgens achter te komen dat je slachtoffer bent van belletje trek.

Door deze ‘eerste wereld problemen’ op te lossen met domoticaoplossingen ging er een wereld voor ons open. De mogelijkheden vandaag de dag zijn onbeperkt. En ook de betaalbaarheid in combinatie met kwaliteit zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar huis kan voorzien van de modernste snufjes.

Door de combinatie van ons productportfolio en kennis ben je bij ons aan het goede adres.
De zekerheden van https://www.tdcomfort.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.