TRUUSK.com
Juliet Tweneboah
🤩goed
kees hoefnagel
snelle levering en prima spul
Hoe beoordeel je TRUUSK.com?
Martin Vliex
Snoeren
Ik heb een luchtmatras ontvangen wat langzaam leeg loopt en dat wil ik na telefonisch overleg terugsturen. Maar TRUUSK heeft geen telefonische service en wil ook niet op mijn retourmelding ingaan. Ze willen foto's van het defect ontvangen, waarvan ik niet weet hoe of waar dat precies zit. Misschien is het wel gewoon een fabrieksfout. Het zou TRUUSK sieren als ze mij het luchtbed laten terugsturen zodat ze het zelf kunnen onderzoeken en het aankoopbedrag van deze miskoop terugstorten op mijn rekening.
Antwoord van TRUUSK.comBeste Ans,
Wij hebben inderdaad foto's nodig van het defecte product om je verder te kunnen helpen. Zoals meerdere keren aangegeven op de mail ontvang ik deze graag. Jammer dat je hiervoor een 1 ster review moet geven ! -
Jeannine Vaessen
Geweldige service!
Albert A.J. Mulder
Product goed (opklapbed), echter levertijd zwaar overtijd zodat loge's op de grond moeste slapen. 'Hier beslel ik dus niet meer.
Antwoord van TRUUSK.comBeste,
Je hebt je bestelling op maandag 23 juni besteld, op 24 juni is deze verzonden en op maandag 30 juni bezorgd. Onze excuses voor de 2 dagen latere levertijd. Helaas kan dit soms weleens gebeuren vanwege onbekende redenen. Echter telt het weekend niet als werkdag of leverdag. Jammer dat je ons ondanks dat het product goed is, een 2 sterren review moet geven! -
Peter Duppen
artikel 18-06-25 besteld, maar tot op heden 08-07-25 nog niet ontvangen
Antwoord van TRUUSK.comBeste Peter,
Wat jammer dat er gelijk een 1 ster review gegeven moet worden en er niet eerst contact opgenomen wordt met onze klantenservice. Zo te zien is je pakket op 23 juni geleverd. Stuur ons alsnog even een mail, dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen. Het is niet de bedoeling dat je het product nog niet ontvangen hebt natuurlijk! -
riet kivits
Snelle levering.
Cees Koenen
Snelle en correcte levering, zeer goed en betaalbaar product
John Buijnsters
Top stoeltjes
jeroen woering
Snel verstuurd zware parasolvoet. werkt perfect.
Ina van der Steenhoven
Helemaal tevreden over de balkontafel, het is een aanwinst!
En dan ook nog een snelle levering als bonus.
Ik kijk voortaan eerst even bij Truusk! -
Juan Sanchez
Snelle levering! Prijs kwaliteit is goed! Volgende keer bestel ik weer bij hen.
Renée Lanser
Alles top. Hartelijk dank.
N.v.T.
De levering duurde nét even langer dan gedacht, maar de reactie bij navraag hierover was erg vlot. Uiteindelijk toch nog een vlotte levering daarna en mooie producten ontvangen! Ik had het als een cadeautje bestelt voor mijn moeder, die was ook helemaal in haar nopjes ermee! Fijn dat de communicatie en service zo prettig, en soepel verliep. Voor mij een héle vette voldoende 👌 thanx TRUUSK.COM
P.J.G. Meeuwis
Goed ontvangen
Fer
Mooi en stevig hekwerk. Wel een min punt bij het slot. Na een keer de schroeven verwijderen is het schroefdraad versleten en kan het niet meer strak vast. Vraag of ik alleen het slot los kan bestellen.
Jan Meijerink
Mooie prijzen en heel goede service
Carel Trietsch
Mooi product, super prijs en snelle levering
R. Tjipjes-Zaal
Bestellen en bezorgen haar prima. Product is niet zo goede kwaliteit als gehoopt.