TV lift meubel

TV lift meubel

Unieke TV meubels met lift systeem

Bij tvlift-meubel.nl verbouwen we bestaande meubels tot tv lift meubel. Dit doen we grondig. We kiezen een top meubel en maken dit als nieuw door deze compleet te stralen en te spuiten in de spuiterij. We bouwen een compartiment voor het lift systeem en zorgen dat de lades en kastjes ingekort worden zodat deze bruikbaar blijven.
Je kunt ook je eigen meubel laten ombouwen, neem contact op voor meer informatie.
De zekerheden van https://tvlift-meubel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Heel wat jaren geleden had ik eens op YouTube een filmpje gezien waarin iemand een tv lift in een buikkastje maakte. Ik vond dit geweldig om te zien en toen wij een nieuw huis gingen kopen met baby op komst wilde ik toch echt die tv eens uit de woonkamer hebben. Tot mijn verbazing was dit nergens te koop. Met een lokaal meubel bedrijf ben ik een samenwerking aangegaan om TV lift meubels te verkopen waarbij ik zelf de website bouw en marketing samen met mijn vrouw verzorg.


Bekijk Manifest