TYGO&vito
Deveny Dagraed
Zalige kleren 🤩
Jax Hoefs
Precies aks op het plaatje. Hele snelle levering
Hoe beoordeel je TYGO&vito?
Great client service
I took 2 trousses same size 134 finally one was shorter and smaller than the other, no comment. Update, Special thanks to Denise who was very professional and very prompt recation from her side to resolve the issue without any extra fees. Very much appreciated.
François Parisse
Trop de temps pour livrer
Menno Jong
Goede kwaliteit en snel geleverd
Wendy
De producten zijn mooi en hebben een leuke pasvorm. Ik heb al eens problemen gehad met iets wat kapot is en dan wordt het vervelend. De klantenservice is slecht bereikbaar en het nummer op de website klopt niet. Ook met een vraag wordt je meerdere keren doorverbonden en heb je nog niet de juiste persoon aan de lijn. Hier is echt winst te behalen, dan zou ik hier vaker kopen. Koop dit merk kleding nu sneller via andere kanalen.
Wendy
Leuke collectie voor jongens en meiden. Kwaliteit erg goed, voor een leuke prijs!
Bvdv
Geweldige kinder kleding voor eerlijke prijzen!
Danny
Makkelijke site, snelle levering en met top Kleding!
H. Van Ruitenbeek
Super snel geleverd en wat fijn eindelijk broeken voor me zoon, die niet te breed is aan de bovenkant. Deze blijft netjes zitten zonder dat die hem heel strak vast hoeft te maken.
Yvonne
Wat een leuke collectie voor jongens en meisjes. En er is zoveel duurzaam, zelfs voor deze betaalbare prijzen. Heel fijn. TYGO & vito ga zo door!
Willeke Hagedoorn
Prachtige kleding en goede service!
Annemarie van Cranenbroek
Snelle levering, blij met de mooie jas!
Nikkels
Mooie kleding. Helaas bleek een trui ineens niet leverbaar… Teleurgesteld, maar het geld is netjes retour gestort.
Ilona
Snelle, goede service, altijd fijne kleren! Ik had alleen ruzie met de filters, als ik filterde op een bepaalde maat liet ie toch veel dingen zien die niet meer in die maat waren.
Annet Boonstra
Top merk, hele mooie kleding en snelle levering
Roger Fletcher
fijn dat er maat 188 is van dit merk
Holtland
Geen juiste maatvoering, broek valt korter dan dezelfde broek vorig seizoen. En is gemaakt van een dunnere stof. Jogging broek Jake donker blauw.
Sj83
Goede service. Goede pasvorm/ maat en leuk verpakt.
Maria Sterk
Mooie kleding en snelle verzending!