Tape-Deal.com

Tape-Deal.com

Verkoop van Tape, Tyraps, Tools en Accessoires
De zekerheden van https://www.tape-deal.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2012

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2011 gestar als back-up plan naast een andere onderneming, met 1 order per week goed in mijn eentje te doen.
inmiddels een aantal jaren verder hebben wij een Team van 6 mensen en verzenden we ongeveer een 350 pakketen per dag!
Dat zijn een aantal km's aan tape per week! ;-) Onze grootste afnemers zijn de Evenementen Branche en TV Studio's,, maar je kan bij ons ook terecht voor 1 rolletje! Gekke vragen zijn er niet, voor elk probleem is wel een specifieke tape! en wij helpen je graag deze te vinden!

Marthijn
Eigenaar Tape-Deal.com


Bekijk Manifest