Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Tapijtenloods.nl heeft 410 4 ster reviews 410
Tapijtenloods.nl heeft 109 3 ster reviews 109
Tapijtenloods.nl heeft 71 2 ster reviews 71
Tapijtenloods.nl heeft 160 1 ster reviews 160

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Svitlana

Ik heb mijn bestelling acht dagen geleden geplaatst en betaald. De levering werd aangegeven binnen 1–2 werkdagen, maar ik heb het tapijt nog steeds niet ontvangen. Ook heb ik geen antwoord gekregen op mijn e-mails (vandaag heb ik al een derde gestuurd, zonder resultaat). Ik weet niet meer wat ik verder nog kan doen…

2. rudi conings

Afspraken betreffende aflevering werden niet nageleefd. Track en trace link klopte totaal niet waardoor wij dagen schikkingen hebben getroffen en zitten wachten op de levering, zonder enig resultaat. Contact opnemen via telefoonnummer op de website is onmogelijk. Zelf dan ander telefoonnummer opgezocht. Antwoord via mail is zonder verdere concrete info. Goederen worden dan plots aangeboden wanneer je niet thuis bent zonder voorafgaande verwittiging. Tot op heden. Nog altijd geen tapijten. Conclusie: TOTAAL GEBREK AAN COMMUNICATIE.

3. Hoe zou je Tapijtenloods.nl beoordelen?

4. Hedi

Mijn bestelling nooit gehad. Zou binnen 1 á 2 dagen geleverd worden stond bij het product maar na een week wachten maar eens gebeld. Zou dezelfde dag nog bericht jrijgen. Niets gehoord. Na het weekend weer gebeld en toen kreeg ik een vaag verhaal dat het bij de vervoerder beschadigd of verdwenen was. Het was een sale product. Kreeg wel snel het geld terug maar ik bestel hier dus niets meer.

5. Harry Leen

Prima service op tijd geleverd en een mooi kwaliteit tapijt

6. Petrouschka De Baan

Een geweldig mooi groot kleed.Tapijtenloods is geweldig.

7. Jaco

Pakket optijd ontvangen, alleen het vloerkleed was dubbel gevouwen en strak ik folie geseald. Dus met resultaat over de hele lengte van 4 meter een vouw en over de gehele de lengte hobbels. Kleed ligt nu een week maar helaas nog geen verbetering. Zeer slecht verpakt!