Tapijtenloods.nl
Sabaheta Mehmedovic
Kwaliteit super,snel bezorgd.
T. Kok
prijs verhouding kwaliteit is oke. Kleur was feller als op foto, goud is redelijk oranje
Hoe beoordeel je Tapijtenloods.nl?
Eniko Cserei
Alles naar wens
Nicole Maessen
Fijne zachte vloerkleden.
Robert Seltenrijch
Ruime keuze, snel in huis. Een upgrade van mijn woomkamer
Mike Nelissen
Tevreden
Theo
prima tapijt, kwam netjes aan, topservice
Gerard Mommen
Snelle levering.
Denise De kroon
Klopt
Gitta
Snel geleverd, heel blij mee..
Henk Van Halen
Mooie prijzen en Mooie Kwaliteit
Fatma Tosun
Moet nog steeds lang wachten op een reactie via email. Nog geen reactie ontvangen en ook mijn bestelling niet binnen gekregen! 29 januari besteld, het zou volgende dag komen volgens track and trace. Niemand gekomen en alsof dat niet erg was omdat ik de hele dag op mijn pakket wachtte, nieuwe afspraak gemaakt voor 2 februari, zag ik in de melding dat het pakket is zoekgeraakt. 2x maal email gestuurd, 1x gebeld was niet bereikbaar, nog steeds geen reactie!
J. Jansen
Snel geleverd, mooi kleed, waar voor het geld
Karin Stamps
Ik vind het jammer dat bij het retourneren €20.00minder wordt terug gestort wordt.
Mara
Hele snelle levering. Prachtig kleed.
TP
Mooi tapijt.snel en keurig geleverd. Goede prijs
Dave Lubeck
Mooie Tapijten en een snelle en goede service . Totaal geen spijt van de aanschaf !!
RGB
Goed en snel geleverd
C.P. van der Does
SLECHT BEREIKBAAR -(zowel email als telefonisch)
TRAGE LEVERING
VERKEERDE KLEUR GELEVERDAntwoord van Tapijtenloods.nlBeste C.P,
Dank voor uw review. Wij vinden het jammer dat u dit zo heeft ervaren en lichten dit graag toe.
Na controle blijkt dat het juiste vloerkleed is geleverd. De levering heeft inderdaad vertraging opgelopen, maar dit kwam doordat er bij de bestelling een onjuist afleveradres was opgegeven. Dit is vervolgens na telefonisch contact samen met u aangepast, waarna de levering correct is afgerond.
Wij begrijpen dat vertraging vervelend is, maar gezien de oorzaak en de correcte afhandeling vinden wij deze review niet geheel passend. Mocht u alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen, zodat wij dit samen netjes kunnen bespreken.
Tapijtenloods.nl -
Petra
Mooie tapijten en snel in huis