Tasjekopen.nl

Tasjekopen.nl

Wie is Tasjekopen.nl?

Tasjekopen.nl is een online tassenwinkel met een ruim assortiment tassen en modeaccessoires. Door de reacties en vraag van onze klanten in onze winkel is het idee voor tasjekopen.nl eind 2009 geboren. Een online winkel met een assortiment tassen en modeaccessoires welke met passie is uitgezocht en tegen een betaalbare prijs kan worden aangeboden.

Wij bezoeken met regelmaat de grotere modebeurzen in Nederland, Italië en Duitsland om de allerlaatste trends in te kunnen kopen. Een wisselend assortiment maakt het shoppen op tasjekopen.nl steeds weer spannend en aantrekkelijk.

Een aankoop bij tasjekopen.nl is gegarandeerd een succes. Wij bieden je de nieuwste trends, snelle levering, veilig betaalgemak en lage verzendkosten. Tasjekopen.nl levert alles uit eigen voorraad en wij zijn officieel dealer van de merken die wij aanbieden.

Wij wensen je veel shopplezier op onze site.

Team tasjekopen.nl
De zekerheden van https://www.tasjekopen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.