Tata
WELKOM

De leukste kinderwinkel voor de kids van 0 t/m 16 jaar van Den Bosch vind je al 15 jaar Achter het Stadhuis 32 tot met 36. Naast de ruime parkeergarage de Wolvenhoek of de busstop van het Transferium. Een komplete kollektie of het nu gaat om stoere kleding, super-kadootjes een pyjama of het super ondergoed van Claesen’s u vindt het in onze winkel. Natuurlijk ook op de webshop waar u nu al een kijkje aan het nemen bent. Wij wensen u veel shop plezier.
De zekerheden van https://tata-sjop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.