Technim
Henk Lankhuizen
Jan
Dag later al in huis, snelle service
Hoe beoordeel je Technim?
J Brouwer
Retour netjes uitgevoerd
FRT
Snelle levering altijd
Leonard de Vries
Oprechtheid. Ik had vanuit emotie een review geschreven die extreem laag was. Wat ik niet wist, dat Technim achter de schermen het reeds gecorrigeerd had. Er werd contact opgenomen en op een transparante wijze kreeg ik toelichting, maar ook hoe men over mijn geplaatste review dacht. En juist dat zegt voldoende over de betrouwbaarheid en inzet van Technim. Uiteraard kan er iets verkeerd gaan in de keten, maar hoe los je het op. En ik heb wat geleerd. Bedankt Technim en veel succes in de verdere groei en omzet van het bedrijf.
Frank Dekeukeleire
snelle levering en goede service. oo terugsturen van te veel gekochten artikelen ging goed.
Frank
Foutje was zonder gedoe en snel opgelost door technim. Ik heb hier al vaker besteld en zal dat ook zeker blijven doen voor toekomstige projecten.
Marcel Vogt
Bestelling komt in 3 keer en je hoort en ziet niks .
Het wordt er maar gewoon neer gedumpt .
Alles valt er uit , buisen zijn krom .
Dus voor mij de laatste bestelling hier . -
Bob van Went
Snel geleverd
Irma Witteveen
Artikel voldeed aan de verwachtingen
Maikel
Snelle levering! Al meerdere keren hier besteld.
Jk Sol
Duidelijke webside, snelle correcte leveringen👍
M Kroef
Goede service en komen hun afspraken na.
Vertrouwd adres om bestelling te doen.
Hans Breuer
Snelle levering, goed artikel, prima verpakt
Gerard
Goede prijs , snelle levering
Christian Dackus
De bestelling klopte niet, bleek achteraf bij montage dat er een kapot product bij zat dat gelukkig 2 keer geleverd was. Beetje raar. En er was een nalevering, dat kan gebeuren, maar dat werd niet gezegd, dat moest ik zelf uitvinden. Technim heeft veel in haar assortiment en dat is handig, maar de afhandeling beetje ondoorzichtig m.i.
Antwoord van TechnimGoedemiddag Christian,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Wat vervelend om te horen dat u pas tijdens de montage ontdekte dat er een defect product bij zat. Dat is uiteraard niet de bedoeling en onze excuses hiervoor. In zulke gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.
Wat betreft de nalevering: wij proberen klanten hier vooraf altijd zo goed mogelijk over te informeren. Het spijt ons dat dit in uw geval niet duidelijk is geweest.
Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze communicatie verder te verbeteren. Dank u wel voor uw review en voor het benoemen van onze brede productkeuze. -
Ireneusz Chalimoniuk
Alles goed 👍
Johannes De Groot
Prima
john Weggeman
Prima
Marius Keijzer
Geweldig snelle service.
Werkt helemaal naar mijn zin.